Na razie sobie radzimy! DziękiTo może ściągaj pokarm laktatorem jak masz za dużo bo zapalenie to nic przyjemnego
reklama
Jennn
Fanka BB :)
Jesteśmy już w domuna razie walczę z bólem po cc
poza tym wszystko ok!
Asiu gratulacje

Nawet nie wiesz jak czekałam tyle lat na wieści, że dziecko już na świecie

Niech Maluszek rośnie zdrowo

Sylwi@.
Aktywna w BB
GratulujęUrodziłam, wszystko ok. Później napiszę co i jak.

Sylwi@.
Aktywna w BB
WitajHej dziewczyny
Byłam z wami na wątku na kafeterii może któraś mnie pamięta
Po równych 4 latach walki z niepłodnością w końcu udało mi się zajść w ciążę i za miesiąc z hakiem na świat przyjdą moje dwie córeczki
Pozdrawiam wam serdecznie![]()

Tak z ciekawości.... Miałaś transfer dwóch zarodków czy się podzielił jeden

Czekamy na info od Ciebie
marzycielko
Fanka BB :)
Miałam transfer dwóch zarodkówWitajja pamiętam
. Cudowne wieści
. Podwójna radość.
Tak z ciekawości.... Miałaś transfer dwóch zarodków czy się podzielił jeden.
Czekamy na info od Ciebie
CudownieMiałam transfer dwóch zarodków![]()

Za chwilkę przyjdzie stabilizacja pokarmu i będzie na prawdę dobrzeNie wgrana... dzisiaj wierzgal przy piersi nie wiedziałam o co mu chodzi. Tylko bąki szły i zrobił tylko 1 kupkę. To 3 doba... czuję że jutro spotka mnie nawał pokarmu i że moje sutki bolą... tak wypuszczają po 48h jak wszystko jest ok![]()

Ogólnie podchodzę do wszystkiego spokojnie. Każde dziecko inne. I tak uważam że super sobie radzi z piciem z cycka.Za chwilkę przyjdzie stabilizacja pokarmu i będzie na prawdę dobrzekarmienie piersią to cudowna przygoda. Przekonasz się za chwilkę
![]()
reklama
W którym tc będziesz rodzić? Pewnie Ci ciężko z takim podwójnym brzuszkiem.Miałam transfer dwóch zarodków![]()
Ja z dnia na dzień widzę jak wszystko mi maleje! Dosłownie wszystko. Stopy- w końcu widać kostki, uda łydki jakieś chude, brzuch widać już talię... gdzie ten mój napięty brzuszek? Ehhh... no i twarz wygląda już jak normalna przed ciąża a nie jak księżyc w pełni

Szybko to mija... Dziecię ma już tydzień... ciągle wisi na piersi. Próbuję z nim iść na spacer ale co go odłożę to ryk... hehe. Pewnie ten etap też zaraz minie...