Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to zamawiam prezent dla mojego za 3 dni 2latka jużMam nadzieję, że reszta dołączy, ja tymczasem zbieram dupsko do przedszkola po dzieci, ostatni dzień tam są i miesiąc laby![]()
Znowu jakaś aferka była ?Zapraszam Was wszystkie, które chcą być dalej razem mimo, że jedne są już w ciąży a drugie jeszcze nie.
To jest miejsce dla Was !![]()
Ja też zaraz się zbiera po córkę do przedszkola, pójdziemy odebrać paczkę, do sklepu, zjemy obiad i pojedziemy na jakiś plac zabaw pewnieMam nadzieję, że reszta dołączy, ja tymczasem zbieram dupsko do przedszkola po dzieci, ostatni dzień tam są i miesiąc laby![]()
Nie ale jakby rozmowa poszła w innym kierunku obawiam się, że mogłoby być nieprzyjemnieZnowu jakaś aferka była ?![]()
Dzieki za przypomnienie , jak nie odbiorę do 18nastej to mi zabiorąJa też zaraz się zbiera po córkę do przedszkola, pójdziemy odebrać paczkę, do sklepu, zjemy obiad i pojedziemy na jakiś plac zabaw pewnie![]()