reklama
Olcia2052
Fanka BB :)
Po roku starań, po roku testowań, badań i w końcu gdy odpuściłam udało się . W momencie w którym się nie spodziewałam bo zaczęłam rozwijać swoją firmą . Totalny szok. Według OM termin na 04.03 , betę zrobię w przyszłym tygodniu a lekarz po 29 lipca dopiero 

kavangah
Witajcie, u mnie lekkie zaskoczenie ale najprawdopodobniej termin z OM na 10 marca. Jestem trochę przerażona bo na pokładzie 5latek i 11 miesieczny bobas w dodatku jeszcze karmiony piersią. Mieliśmy w planach 3 ale jednak trochę później. Ale wiadomo mimo strachu bardzo się cieszę, o drugiego bobasa staraliśmy dobrze ponad 2 lata a tu taka niespodzianka 
narazie test pozytywny i zrobiona dzisiaj beta wyszła 20, więc mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze i z wami zostaniemy do marca 

Olcia2052
Ja jutro idę na pierwszą betęCześć
Ja termin z OM mam na 5.03 ale myślę, że troszkę później będzie bo owulację sie troszkę przesunęła. Jeśli wszystko się zakończy happy endem to będzie to nasz drugi bobas
Kiedy planujesz badać betę?

Olcia2052
Wow brawoWitajcie, u mnie lekkie zaskoczenie ale najprawdopodobniej termin z OM na 10 marca. Jestem trochę przerażona bo na pokładzie 5latek i 11 miesieczny bobas w dodatku jeszcze karmiony piersią. Mieliśmy w planach 3 ale jednak trochę później. Ale wiadomo mimo strachu bardzo się cieszę, o drugiego bobasa staraliśmy dobrze ponad 2 lata a tu taka niespodziankanarazie test pozytywny i zrobiona dzisiaj beta wyszła 20, więc mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze i z wami zostaniemy do marca
![]()

sara.woj
To trzymamy kciukiJa jutro idę na pierwszą betęgratulacje kochana

Olcia2052
Beta zrobiona , czekam niecierpliwieTo trzymamy kciuki️

kavangah
Tak samo sobie mówięWow braworobisz ponowną betę ? Tak miało być najwyraźniej , później będziesz miała wszystkie dzieci odchowane i czas dla siebie
![]()
Tak będę robić napewno jutro, przy poprzedniej ciąży po stracie robilam nagminnie ale teraz myślę ze zrobie tylko jeszcze raz. Lekarza mam umówionego niby na koniec lipca ale nie wiem czy nie pójdę wcześniej, 2 poprzednie ciążę były na duphastonie jednak, nie wiem też jak do końca jest z karmieniem w ciąży, nie chciałabym jednak odstawiać Tak z dnia na dzień
reklama
sara.woj
Ja też jeszcze karmię ale mnie juz to męczy bardzo i chcę zacząć małą odstawiaćTak samo sobie mówięprzeżyć i bedzie odchowane
Tak będę robić napewno jutro, przy poprzedniej ciąży po stracie robilam nagminnie ale teraz myślę ze zrobie tylko jeszcze raz. Lekarza mam umówionego niby na koniec lipca ale nie wiem czy nie pójdę wcześniej, 2 poprzednie ciążę były na duphastonie jednak, nie wiem też jak do końca jest z karmieniem w ciąży, nie chciałabym jednak odstawiać Tak z dnia na dzień