SzklanaKulka
Fanka BB :)
Oooo dziękiSłuchaj wrzuciłam Twoje zdjęcie i wychodzi, ze dziewczynka! Trzeba dobrze sformułować pytanie.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo dziękiSłuchaj wrzuciłam Twoje zdjęcie i wychodzi, ze dziewczynka! Trzeba dobrze sformułować pytanie.![]()
Ja zwatpilam jak mi tygodnia ciazy nie byl w stanie wyliczyć w tygodniach i dniach.. czyli proste zadanie, takze zdecydowanie nie polecamWrzucałam już do „ajaj” jak ja to mówię ale uznał że nie widać dobrzedla mnie teraz chat gpt to w ogóle jak wyrocznia, już Google to nie używam
![]()
No niestety to tylko A.I - ale dobrze sformułowane pytanie daje rade.Ja zwatpilam jak mi tygodnia ciazy nie byl w stanie wyliczyć w tygodniach i dniach.. czyli proste zadanie, takze zdecydowanie nie polecam
hejka. Wtrącę się. Ja zamówiłam ostatnio za 90 zł chyba właśnie tą z next i dzisiaj do mnie przyszła. Po pierwszej przymiarce wydaje się być fajnaDziewczyny która to polecała kurtkę ciążową z NEXT? Czarną przecenili na 40 zł, aż jak wypełniałam formularz to mało klawiatura mi się nie zapaliła, bo myślałam że jakaś pomyłka z przesyłką wyszło 55 złniby z 405 zł przeceniona.
Mam nadzieję, że nie napiszą maila, że towar niedostępny![]()