loumarie
Fanka BB :)
Jest 13, a ja już jestem jak wrak człowieka, który nie zaznał snu od tygodnia.![]()
Tak źle sypiasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest 13, a ja już jestem jak wrak człowieka, który nie zaznał snu od tygodnia.![]()
Nie sypiam jakoś najlepiej, ale nie tak źle. To takie zmęczenie, któremu ciężko się oprzeć, bo oczy dosłownie się zamykają. Mam wrażenie, że to chyba też wpływ Progesteronu Besins, bo wieczorwm było tak samo.Tak źle sypiasz?
ja odkąd jestem w ciąży mam tak dziwne i realistyczne sny. Przed ciążą nie pamiętam kiedy ostatnio coś mi się śniło, ale od kiedy jestem to co nocTak źle sypiasz?
Nie mów, w pracy raz mi było gorąco, a raz Gęsia skórka. Teraz się wentyluję przy wiatraku, ale coś czuję, że zaraz wskoczę pod kołdrę jak ostygnie po całym ciężkim dniuNo dziś już raczej ciut za ciepło na opatulanie będzie.![]()
Nie mów, w pracy raz mi było gorąco, a raz Gęsia skórka. Teraz się wentyluję przy wiatraku, ale coś czuję, że zaraz wskoczę pod kołdrę jak ostygnie po całym ciężkim dniuAle na dworze ukrop, nie mogłam auta schłodzić porządnie.
ja miałam tylko prywatna położna po porodzie. Nie brałam z POZ (jesl ktos powie ze to obowiązkowe to nie, obowiązek jest dla położnej przyjść, ale ty możesz zrezygnować, nikt cię nie może zmusić do przyjmowania położnej z POZ). Znalazłam sobie taką która była też CDL i mi jako osoba odpowiadała, jej wiedza i wgl i była u nas 3 razy po porodzie (oczywiście płaciliśmy bo to prywatnie) bardzo miła, fajna, wszystko pokazała, wytłumaczyła, obejrzała moja bliznę, pokazała w jaki sposób mam karmić co całkowicie zmieniło wszystko i od tamtej pory już ani razu nie bolały mnie brodawki bo umiałam przystawić małą - a po szpitalu miałam tak pokrwawione że karmiąc płakałam z bólu).Dziewczyny, a któraś z was ogarniała sobie kiedyś swoją położną na czas ciąży, porodu, połogu?