Genadia
Fanka BB :)
Gratulacje!Przychodzę z informacją,ze na prenatalnych wszystko w porzadkunie wiadomo jaka płeć
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Przychodzę z informacją,ze na prenatalnych wszystko w porzadkunie wiadomo jaka płeć
![]()
Najważniejsze informacje już maszPrzychodzę z informacją,ze na prenatalnych wszystko w porzadkunie wiadomo jaka płeć
![]()
wtrącę się z lutowychprzerywam ważny temat. Ale to moja pierwsza ciąża i jestem przeziębiona. Biorę paracetamol i syrop *spam*. Temperatura 37. Czy jak wzrośnie więcej powinnam udać się na sor?
Pewnie tak, chociaz typ juz swoj mialSuperowo! Może na następnym USG się cosik pokaże![]()
Ważne że wszytko okNajważniejsze informacje już masz![]()
Hehe mój mąż się śmieje właśnie ze mojego krzyku nie będzie słyszał bo fajerwerki przebijaW trakcie porodu fajerwerki bedą![]()
A to tak, najwazniejsze,ze badania w porzadkuNajważniejsze informacje już masz![]()
Doceniam chęci, ale musisz wiedzieć, że pozaapteczna sprzedaż leków na receptę jest nielegalna. Nie jest to prywatne forum, za takie rzeczy można ponieść konsekwencje...Hej dziewczyny, posiadam całe opakowanie leku "bonjesta" gdyby któraś z was miała przepisany ten lek na mdłości przez lekarza prowadzącego ciążę to chętnie mogę odsprzedać za połowę lub mniej ceny, kwestia dogadania się![]()