reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZNAJOMOŚĆ INTERNETOWA

Czy my czytamy ten sam tekst? Jakie zależy? Jakie wkręcanie? Typ od samego początku powiedział, ze chodzi mu tylko o seks. On sięnie postara bo nie mapo co. Zyknie jeszcze jak mu wlecisz znowu do domu, ale już nie ma po co bajerować.

reklama
a czy zlewanie nie polega na tym,ze no jest zero kontaktu a jednak odpisujemy sobie tak czy siak?

Lol. Wakacje się zaczęły. Ale w sumie i tak można sobie podyskutować.

Już w pierwszej wiadomości typ napisał, że jestes ładna więc chetnie Cię zaliczy.
Skoro nie było zle to po co ma zrywać te znajomość? Lepiej miec otwarta furtkę na bzykanie zanim sobie znajdzie kogoś poważnego 🙈

Lol. Wakacje się zaczęły. Ale w sumie i tak można sobie podyskutować.

Już w pierwszej wiadomości typ napisał, że jestes ładna więc chetnie Cię zaliczy.
Skoro nie było zle to po co ma zrywać te znajomość? Lepiej miec otwarta furtkę na bzykanie zanim sobie znajdzie kogoś poważnego 🙈
Dokładnie.

to co byscie mi radzily? dzis np napisalam ze ide sie opalac na ogrod on odpisal idz sie opal bo jak on wroci z wakacji to bedzie czarnyXD
nie wiem kompletnie raz mysle,ze jak zakoncze to bede zalowac lub jak zapytam o jakiekolwiek intencje to,ze go splosze a raz mysle zeby przeczekac czy w ogole zainicjuje 3 spotkanie cokolwiek…

to co byscie mi radzily? dzis np napisalam ze ide sie opalac na ogrod on odpisal idz sie opal bo jak on wroci z wakacji to bedzie czarnyXD
nie wiem kompletnie raz mysle,ze jak zakoncze to bede zalowac lub jak zapytam o jakiekolwiek intencje to,ze go splosze a raz mysle zeby przeczekac czy w ogole zainicjuje 3 spotkanie cokolwiek…

No ale co wnosi do sprawy to co on napisał?

On sie nie sploszy.
Patrz uwaznie: on chce TYLKO bzykać.

On Cię zleje ale dlatego, ze Ty sie angazujesz, a on nie.

wzielam to w kontekscie idz sie opal ze jak sie spotkamy to mam byc opalona bo on bedxie cos w ten desenXD nie wiem
co byscie mi radzily powyzej ?
ale nadinterpretujesz. Facet Ci napisał, że wróci opalony z wakacji. Tyle. Nic w tym nie ma, że macie do siebie pasować. Przecież masz absolutnie czystą sytuację od początku. Chcesz luźnego seksu, to spoko kontynuuj znajomość. Szukasz czegoś poważniejszego- nie tędy droga. Tak, to aż takie proste.

reklama
wzielam to w kontekscie idz sie opal ze jak sie spotkamy to mam byc opalona bo on bedxie cos w ten desenXD nie wiem
co byscie mi radzily powyzej ?

Tak jak wyżej, olać chłopa.
Serio, mogłabyś się spotykać z gościem, który przyjeżdżałby do Ciebie, dał jakieś kwiaty, zabrał gdzieś na obiad. Uprawiasz obecnie seks z gościem, który Ci wbije bloka na Facebooku jak usłyszy, że Ci się okres spóźnia, wiesz o tym? 😁
Myślisz, że jak gość po 2 spotkaniach i seksie zlewa Twoje wiadomości i umie rzucać tylko podtekstami, a na pytania poważne odpowiada "zobaczymy" to nie wyjdzie po mleko jak z tych szybkich numerków coś wyjdzie?
Pobudka miła panno, z tego snu zimowego. :)

Do góry