reklama
olka11135
Fanka BB :)
a czy zlewanie nie polega na tym,ze no jest zero kontaktu a jednak odpisujemy sobie tak czy siak?
Lol. Wakacje się zaczęły. Ale w sumie i tak można sobie podyskutować.
Już w pierwszej wiadomości typ napisał, że jestes ładna więc chetnie Cię zaliczy.
Skoro nie było zle to po co ma zrywać te znajomość? Lepiej miec otwarta furtkę na bzykanie zanim sobie znajdzie kogoś poważnego

93kora
No faktycznie hahahaA miesiąc temu to kto pytał o tabletkę po, bo popłynął na melanżu ???

Scully
mamusia :)
Dokładnie.Lol. Wakacje się zaczęły. Ale w sumie i tak można sobie podyskutować.
Już w pierwszej wiadomości typ napisał, że jestes ładna więc chetnie Cię zaliczy.
Skoro nie było zle to po co ma zrywać te znajomość? Lepiej miec otwarta furtkę na bzykanie zanim sobie znajdzie kogoś poważnego![]()
to co byscie mi radzily? dzis np napisalam ze ide sie opalac na ogrod on odpisal idz sie opal bo jak on wroci z wakacji to bedzie czarnyXD
nie wiem kompletnie raz mysle,ze jak zakoncze to bede zalowac lub jak zapytam o jakiekolwiek intencje to,ze go splosze a raz mysle zeby przeczekac czy w ogole zainicjuje 3 spotkanie cokolwiek…
nie wiem kompletnie raz mysle,ze jak zakoncze to bede zalowac lub jak zapytam o jakiekolwiek intencje to,ze go splosze a raz mysle zeby przeczekac czy w ogole zainicjuje 3 spotkanie cokolwiek…
loumarie
to co byscie mi radzily? dzis np napisalam ze ide sie opalac na ogrod on odpisal idz sie opal bo jak on wroci z wakacji to bedzie czarnyXD
No ale co wnosi do sprawy to co on napisał?
wzielam to w kontekscie idz sie opal ze jak sie spotkamy to mam byc opalona bo on bedxie cos w ten desenXD nie wiemNo ale co wnosi do sprawy to co on napisał?
co byscie mi radzily powyzej ?
Lady Loka
On sie nie sploszy.to co byscie mi radzily? dzis np napisalam ze ide sie opalac na ogrod on odpisal idz sie opal bo jak on wroci z wakacji to bedzie czarnyXD
Patrz uwaznie: on chce TYLKO bzykać.
On Cię zleje ale dlatego, ze Ty sie angazujesz, a on nie.
lady in black
Moderator
ale nadinterpretujesz. Facet Ci napisał, że wróci opalony z wakacji. Tyle. Nic w tym nie ma, że macie do siebie pasować. Przecież masz absolutnie czystą sytuację od początku. Chcesz luźnego seksu, to spoko kontynuuj znajomość. Szukasz czegoś poważniejszego- nie tędy droga. Tak, to aż takie proste.wzielam to w kontekscie idz sie opal ze jak sie spotkamy to mam byc opalona bo on bedxie cos w ten desenXD nie wiem
reklama
loumarie
wzielam to w kontekscie idz sie opal ze jak sie spotkamy to mam byc opalona bo on bedxie cos w ten desenXD nie wiem
Tak jak wyżej, olać chłopa.
Serio, mogłabyś się spotykać z gościem, który przyjeżdżałby do Ciebie, dał jakieś kwiaty, zabrał gdzieś na obiad. Uprawiasz obecnie seks z gościem, który Ci wbije bloka na Facebooku jak usłyszy, że Ci się okres spóźnia, wiesz o tym?

Myślisz, że jak gość po 2 spotkaniach i seksie zlewa Twoje wiadomości i umie rzucać tylko podtekstami, a na pytania poważne odpowiada "zobaczymy" to nie wyjdzie po mleko jak z tych szybkich numerków coś wyjdzie?
Pobudka miła panno, z tego snu zimowego.
Podziel się: