Patii26
Fanka BB :)
Mi się marzy zwiedzić Nowy JorkTeż kocham Nowy JorkBardzo mi się marzy kiedykolwiek tam dotrzeć
A właśnie mnie kusi obejrzenie do końca tylko dla wątku Chucka i Blair![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się marzy zwiedzić Nowy JorkTeż kocham Nowy JorkBardzo mi się marzy kiedykolwiek tam dotrzeć
A właśnie mnie kusi obejrzenie do końca tylko dla wątku Chucka i Blair![]()
Mi się marzy zwiedzić Nowy JorkPowiedziałam sobie, że choćbym miała 50-60 lat to kiedyś go zwierzę
![]()
Ile po owu? Cieszyć na pewno bo owu była, ale nie świadczy to jeszcze o ciąży, takie 19-23 to mój standardowy prożek tak 7-8 dpoMam wynik progesteronu ! Krew pobrana wczoraj do badania czyli w 21 dniu cyklu.
Progesteron wynosi 19,70. Nie wiem czy mam się cieszyć.. Co myślicie ?
Ała, aż mnie zabolałoAle się spaliłam na słońcu
Już mnie wszystko piecze - stary będzie smarował![]()
Który dpo? U mnie okres niby w piątek, a objawów żadnych oprócz cyckow które bolą ale tak trochę inaczej jak zawszeJuż mnie boli typowo brzuch na okres![]()
U mnie ta sama sytuacja, właśnie wróciliśmy z basenu. Mąż i córa ładny brąz a ja rakAle się spaliłam na słońcu
Już mnie wszystko piecze - stary będzie smarował![]()