reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Dzień dobry wszystkim, test zrobiony, 11dpo niestety biel 😔 od rana pojawiły się skurcze macicy i piersi dalej tkliwe, tak myślę, ze to te inozytole i inne nac mi namieszaly i wzmocnily objawy przed @ zebym się juz nie umiala zorientować z objawami na ciążę i na okres... niech juz przyjdzie szybciej ta małpa to na urlopie podziałamy w okienku.
Na razie rozglądamy się za mega wycieczką pod koniec przyszłego tygodnia, ma być wypasiony hotel z pokojem z własnym basenem. Powiedziałam mężowi, ze to będzie ostatni urlop bez dziedzica, więc ma być na bogato 🤭
Chociaż rok temu też tak gadałam jak lecieliśmy na Cypr i dupa....
Zobacz załącznik 1710597
11 dpo to wcześnie! Może jeszcze ruszy!

reklama
Mnie dzisiaj rano bolało podbrzusze po stronie owulacji, do tego kłucie i rozpieranie ale też biorę inozytol o to on pewnie powoduje albo to początki zagnieżdżenia ale jakoś nie wierzę w pozytywne zakończenie. Boję sie kolejnego rozczarowania

Standardowo, jak co miesiac… Mam brac Lamette od 2 dc. Wczoraj okolo 17/18 krew ale takie pitu pitu, dzisiaj od rana z grubej rury. Wobec tego Lametta od dzis czy od jutra? Nie lubie okresu wieczorem jak mam brac leki bo nigdy nie wiem jak liczyc 🙄

Standardowo, jak co miesiac… Mam brac Lamette od 2 dc. Wczoraj okolo 17/18 krew ale takie pitu pitu, dzisiaj od rana z grubej rury. Wobec tego Lametta od dzis czy od jutra? Nie lubie okresu wieczorem jak mam brac leki bo nigdy nie wiem jak liczyc 🙄
Ja jak sie mi zaczyna wieczorem i właśnie tak słabo to liczę 1 dzien od następnego dnia

Jeśli okres przychodzi wieczorem to 1 dc liczymy od następnego dnia, przynajmniej wg mojej lekarki 😆

Brałaś już lamettę wcześniej? Ja mam brac w kolejnym cyklu jak nie wyjdzie i sie zastanawiam czy są po niej jakieś skutki uboczne, nie wiem na co sie nastawić

reklama
Ja Plotkare co roku zawsze oglądam wszystkie sezony 🤭 no kocham nad życie ten klimat Nowego Jorku ❤️ No i kocham Chucka Bassa i Blair 🥰

Też kocham Nowy Jork 😍 Bardzo mi się marzy kiedykolwiek tam dotrzeć 🥹
A właśnie mnie kusi obejrzenie do końca tylko dla wątku Chucka i Blair 🤩
Byłam 5 razy w Nowym Jorku, im jestem starsza tym mniej mi się tam podoba 😅🙈 za duży hałas, zgiełk, ilość dziwnych ludzi mnie zaczęła już przytłaczać tam 🫨

Do góry