reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Jak jest u Was?
Czy wszelkie zapisy do lekarzy, diagnostyka, badania i szukanie rozwiązań są tylko dzięki Waszemu zaangażowaniu czy jednak partnerzy sami z siebie też doszukują się, zapisują Was do lekarzy, szukają klinik, diagnozują itp.?
U nas to ja ordynuje suple - zarówno tabletki, saszetki i oleje, mąż wszystko grzecznie zjada bez pytania co to. Śmieje się, że jak będę chciała go podtruć to tak czy siak grzecznie wszystko połknie co mu podstawię 😆
Sam wyszedł z propozycja badań nasienia u siebie, zapolowałam w dzień ojca na tą akcję darmowych badań nasienia i się udało, pod koniec lipca idzie na rozszerzone badanie komputerowe 😄

reklama
Dzień dobry wszystkim, test zrobiony, 11dpo niestety biel 😔 od rana pojawiły się skurcze macicy i piersi dalej tkliwe, tak myślę, ze to te inozytole i inne nac mi namieszaly i wzmocnily objawy przed @ zebym się juz nie umiala zorientować z objawami na ciążę i na okres... niech juz przyjdzie szybciej ta małpa to na urlopie podziałamy w okienku.
Na razie rozglądamy się za mega wycieczką pod koniec przyszłego tygodnia, ma być wypasiony hotel z pokojem z własnym basenem. Powiedziałam mężowi, ze to będzie ostatni urlop bez dziedzica, więc ma być na bogato 🤭
Chociaż rok temu też tak gadałam jak lecieliśmy na Cypr i dupa....
1000137108.jpg

Ostatnia edycja:
U nas to ja ordynuje suple - zarówno tabletki, saszetki i oleje, mąż wszystko grzecznie zjada bez pytania co to. Śmieje się, że jak będę chciała go podtruć to tak czy siak grzecznie wszystko połknie co mu podstawię 😆
Sam wyszedł z propozycja badań nasienia u siebie, zapolowałam w dzień ojca na tą akcję darmowych badań nasienia i się udało, pod koniec lipca idzie na rozszerzone badanie komputerowe 😄
Te chce mojego zapisać na te darmowe badanie nasienia 😀

Dzień dobry 🤗

Podaję ☕

@marietta2112 Tulę za biel 🫂
@Kejti9247 ooo, jak 1 dpo to życzę dużo cierpliwości 🥹😃

Obejrzałam wczoraj wszystkie odcinki Olympo i muszę sobie poszukać czegoś nowego. Myślałam, że zmęczę "Plotkarę" ale Serena mnie niewyobrażalnie irytuje w tym drugim sezonie 😅

O widzisz... moja też 2mm plus minus. Ja miałam pierwszą cesarkę, potem jeszcze ta operacja na endo i mój gin powiedział że nie pozwoli mi próbować sn rodzić, tylko rozwiązanie max 2 tyg przed terminem... No zobaczymy.

Powiem wam, że aż mi głupio że tak świruje 🤣 człowiek to jednak ma tą głowę zaprogramowaną, ale po to tu jesteśmy żeby poświrować razem.
Ogólnie zawsze mnie pobolewa brzuch na okres ale to tak 1 dzień przed, a mnie już ciągnie chyba 3 dzień, dzisiaj jakieś takie ukłucia i w macicy i z boku piersi. Słabo mi mega, zawroty głowy. Jak się okaże że to fałszywe alarmy to chyba do psychiatry się zapisze 🤣

No ja miałam tylko jedno cc, które przeszłam fatalnie.
A porody naturalne mam szybkie (ostatni 1.5h) i bez komplikacji więc dla mnie wybór jest jasny.

Ogólnie dużo zależy od tego co się z tym dzieje - u mnie nic i w sumie tylko 1 lekarz to widział i zdiagnozował. Ja czytałam, że raczej nie ma cesarek bez tego i zawsze ta nisza będzie/zrobi się - o taki urok tej operacji. Nie wiem oczywiście na ile to prawda.

Mogę gościnnie zaprosić @pluto_nova bo ona miała operowaną

Jak jest u Was?
Czy wszelkie zapisy do lekarzy, diagnostyka, badania i szukanie rozwiązań są tylko dzięki Waszemu zaangażowaniu czy jednak partnerzy sami z siebie też doszukują się, zapisują Was do lekarzy, szukają klinik, diagnozują itp.?

Nic takiego nie robimy bo nie mamy takiej potrzeby
Myślę, że gdyby trzeba było to zarówno mój były jak i obecny partner sami by robili coś w tym temacie

reklama
Dzień dobry 🤗

Podaję ☕

@marietta2112 Tulę za biel 🫂
@Kejti9247 ooo, jak 1 dpo to życzę dużo cierpliwości 🥹😃

Obejrzałam wczoraj wszystkie odcinki Olympo i muszę sobie poszukać czegoś nowego. Myślałam, że zmęczę "Plotkarę" ale Serena mnie niewyobrażalnie irytuje w tym drugim sezonie 😅
Ja Plotkare co roku zawsze oglądam wszystkie sezony 🤭 no kocham nad życie ten klimat Nowego Jorku ❤️ No i kocham Chucka Bassa i Blair 🥰

Do góry