93kora
Fanka BB :)
I Panie Boże daj i mnie taką temperaturęHeloł
U mnie wiatraczek robi za klimę
Jutro mają być 22 stopnie, dzisiaj 35![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I Panie Boże daj i mnie taką temperaturęHeloł
U mnie wiatraczek robi za klimę
Jutro mają być 22 stopnie, dzisiaj 35![]()
Przygrzało im słoneczko
A jak się czujesz ?![]()
Ale zazdro! Ja w tym roku wyjątkowo nic nie posadziłam więc nie ma co rwać. Ale cieszę się, bo przy moim samopoczuciu pozabijałabym każdy krzaczek brakiem wodyJa właśnie wracam z tarasu, narwałam mięty i będę lemoniadę robić! Pomidorków muszę dzisiaj zerwać, takie mini hoduję bo tak mi dojrzały![]()
Trzymam kciuki żeby się obyło bez tego gipsu na trzy tygodnie, bo szczególnie w taką pogodę to mało przyjemne dla kogokolwiek.Dzięki ,że pytasz .
Wczoraj imprezka była spłycona bo nie chodzi więc siedząca . Wszyscy skupili się na Nim. Wieczorem już wstał na tą nogę o dziwo ale mówił pomóż Mama. Zrobił parę kroków nawet więc ja nie wiem jak to jest ale chyba ten gips działa cuda
. Jutro mamy iść na kontrolę bo babka powiedziała,że u takich małych dzieci nie zawsze widać coś na zdjęciu
. No i jeśli faktycznie będzie aż tak kiepsko to założą pełny gips na 3 tygodnie (teraz ma szynę, tylko na piszczelu nie ma gipsu) .
Ale zazdro! Ja w tym roku wyjątkowo nic nie posadziłam więc nie ma co rwać. Ale cieszę się, bo przy moim samopoczuciu pozabijałabym każdy krzaczek brakiem wody![]()
Dzięki ,że pytasz .
Wczoraj imprezka była spłycona bo nie chodzi więc siedząca . Wszyscy skupili się na Nim. Wieczorem już wstał na tą nogę o dziwo ale mówił pomóż Mama. Zrobił parę kroków nawet więc ja nie wiem jak to jest ale chyba ten gips działa cuda
. Jutro mamy iść na kontrolę bo babka powiedziała,że u takich małych dzieci nie zawsze widać coś na zdjęciu
. No i jeśli faktycznie będzie aż tak kiepsko to założą pełny gips na 3 tygodnie (teraz ma szynę, tylko na piszczelu nie ma gipsu) .
Trzymam kciuki żeby się obyło bez tego gipsu na trzy tygodnie, bo szczególnie w taką pogodę to mało przyjemne dla kogokolwiek.![]()
No cholernie mi go szkoda jestBiedaczysko. Jeszcze w taki upał nogę mieć niesprawną. Ból i dyskomfort jeszcze w taki żar się nasila.
Moja Mama wczoraj podobnym tekstem rzuciła ,że czuje jak Jej się podeszwy paląU nas dzisiaj do 36 stopniwczoraj poszliśmy z młodym nad Wisłę to po godzinnym spacerze czułam, że mam całe podeszwy butów rozgrzane
![]()
Dobrze będzie, jak już wczoraj próbował stawać na tej nóżce to wierzę, że do wyjazdu już dawno zapomnicie o sprawie!No cholernie mi go szkoda jest
Jeszcze co jak co ale w swoje 2 urodziny się tak załatwił. Ja mam nadzieję ,że szybko to pomoże tzn ten gips i szybko stanie na nogę normalnie bo my na początku sierpnia wyjeżdżamy a nie chce ,żeby nad morzem miał nogę w gipsie![]()