reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Oj, lato chyba 2 lata temu było dla mnie koszmarem.
Mieszkałam na 4 piętrze. Czułam się jak na Haiti. 🥵
Ja mieszkam na 4 piętrze 😂 ale u moich rodziców w domu nie jest wcale lepiej, mury tak czy inaczej się nagrzewają.
Czy tylko dla mnie lato moze trwac przez caly rok i to tak najlepiej w granicach 30 stopni? 🙊

Dla mnie mogłoby :) po prostu wtedy też bylibyśmy do tego dostosowani i nasze otoczenie też. Np. zacienione place zabaw itd.

reklama
Ja mieszkam na 4 piętrze 😂 ale u moich rodziców w domu nie jest wcale lepiej, mury tak czy inaczej się nagrzewają.

Dla mnie mogłoby :) po prostu wtedy też bylibyśmy do tego dostosowani i nasze otoczenie też. Np. zacienione place zabaw itd.
Ja tak samo na czwartym i szczerze wcale mi to nie doskwiera 😀👍

Oooo nie. 😞
A klimę masz?
Nie, mieszkam na obszarze, ktory jest uznany jako park kulturowy, nasz blok jest wybudowany przed 1960 rokiem, podpada pod konserwatora zabytków, a ten nie pozwala nikomu ma zakładanie skrzynek od klimy na elewacji na zewnątrz bloku.
Niektorzy mają klimatyzatory, my mamy rolety dzień-noc i po prostu podnosimy je dopiero kolo 17, żeby na maksa schłodzić. Ale jest do przeżycia, mam wrażenie, że rok temu było ciężej wytrzymać, a nie było aż tak wysokiej temperatury jak dzisiaj, bo max chyba byl 29.

Mnie ratują plisy w oknach i mam w domu 22st ☺️ mieszkam w sumie w niższych górach i pomimo wysokiej temperatury mamy przyjemny chłodny wiaterek ☺️ ale poszłam na grządki trochę plewić i znalazłam się potem

U mnie 32 w cieniu 🥵 Ja powyżej 20 stopni już zaczynam się kiepsko czuć. Siedzę z córką w domu pozamykana. W koło jest sporo drzew i cienia, ale i tak okropnie.

No to mój z nianią wrócili własnie z rowera. Młody opalony już dosyć mocno mimo smarowania kremem, ale nie wyobrażam sobie sajgonu jaki by byl gdyby siedział w domu. Tyle, że my ten poranny spacer mamy niezależnie od pogody i temperatury. Dostosowujemy się do pory roku i suniemy na zewnątrz.

reklama
Do góry