Lwica1410
Fanka BB :)
Ej, nawet nie mam posiane. To na pewno kogoś inny narobił smaka.O Jezu, ale bym zjadła małosolne teraz- przez Ciebie!
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, nawet nie mam posiane. To na pewno kogoś inny narobił smaka.O Jezu, ale bym zjadła małosolne teraz- przez Ciebie!
![]()
Wiem, pamiętam, ale może tutaj poczułaby się pewniej, bez presji na testowanie…Poziomkowa ostatnim razem robiła pauzę...chyba że wróciła już z odpoczynku?
Dzisiaj 15+1, termin na 24/25.12A w którym Ty teraz tygodniu jesteś? Dobrze pamiętam że na święta masz termin?
Dzisiaj 15+1, termin na 24/25.12Na razie wszystko książkowo, więc termin się nie zmienił
![]()
Wstępnie dziewczynka, ale lekarz powiedział, żeby się nie przywiązywać, więc raczej czekamy do 12.08 do połówkowego. Ale mam jakieś takie przeczucie, że to dziewczynka. Z tymże, z tym moim przeczuciem to różnie bywa, bo przy pierwszej IUI byłam PEWNA, że się udało, a przy trzeciej rzeczywiście udanej, że się nie udałoTo super wieści![]()
jak się czujesz? Znacie już płeć?
A wyślesz trochę do stolicy?A ja będę robićmam zamiar zrobić dużo bo ja mogę jeść je słoikami dziennie na sucho
![]()
Hahaha, to będzie nasz prezent dla całej rodziny, na inne niech nie liczą w tym rokuTo Ty masz kajtka jako prezent gwiazdkowy.Sprytnie, sprytnie!