Kanarek23
Zaciekawiona BB
1cm, 160/minutęI jak dzisiaj?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1cm, 160/minutęI jak dzisiaj?
Ja niestety też, ledwo się dopinam w jeansy. Najlepiej mi w luźnych dresach. Chodzę do biura tylko raz w miesiącu i nie wiem w co się ubiorę, żeby nie było widaćJak się dzisiaj czujecie? Ja zasypiam na siedząco mimo, że noce całe przesypiam, śpię minimum 8 godzin. Czy też macie takie mocne wzdęcia?![]()
Dzis mam kiepski dzień pojechaliśmy do sklepu i nagle zaczęło mi się kręcić w głowie i robić słabo, brzuch coś mnie pobolewa. Wróciliśmy i leżę. Zauważyłam że chyba najgorzej się czuję w tych równych tygodniach ciąży czyli 7+0, 8+0 i dziś mam 9+0 i znowu dzień jest doJak się dzisiaj czujecie? Ja zasypiam na siedząco mimo, że noce całe przesypiam, śpię minimum 8 godzin. Czy też macie takie mocne wzdęcia?![]()
Ja dzisiaj okej, bo jest względnie chłodno, ale przyznaję, że wczoraj odpadłam o 16:00, spałam do 22:00, po czym o 23:00 poszłam spać z powrotem do 5:00. Bardzo dużo śpię popołudniami.Jak się dzisiaj czujecie? Ja zasypiam na siedząco mimo, że noce całe przesypiam, śpię minimum 8 godzin. Czy też macie takie mocne wzdęcia?![]()
U mnie termin 26.02., wizyta 11.07.Jeśli któraś z was chce być jeszcze wpisana na listę to piszciei przy datach wizyt możecie mnie oznaczyć żebym nie pominęła wam wpisać
![]()
pisałam z prośbą o to ale nie dostałam odpowiedziDlaczego ciągle nie jest wątek na górze przypięty?
U Ani na reakcję trzeba "chwilę" poczekaćpisałam z prośbą o to ale nie dostałam odpowiedzinie wiem jak inaczej można to zrobić :/
Tragedia i dramat. Mam już takie wyrzuty sumienia, że nic z córką nie mam rady ostatnio zrobić i tak często ogląda bajkiJak się dzisiaj czujecie? Ja zasypiam na siedząco mimo, że noce całe przesypiam, śpię minimum 8 godzin. Czy też macie takie mocne wzdęcia?![]()
To ja jutro mam badania krwi i obciążenie glukozą. Aż się boje jutra jak ja dam radę wypić glukozę i jeszcze siedzieć 2 h bez jedzeniaByłam dziś na popraniu krwi i tak mi się zakręciło w głowie jak leżałam na kozetce, że myślałam że odlecę. Dziewczyna z labo zrobiła mi dość duży pakiet, nawet elektrolity, więc trochę tej krwi trzeba było upuścić i jak mi zaczęła zakładać opaskę na rękę poczułam taki heliotropter w głowie. Dobrze, że była akurat w gabinecie wielka mucha to się zaczęłam na niej skupiać i jakoś poszłoale dalej sil i energii życiowej braki