reklama
Paulina9303
Fanka BB :)
Wow lekarz się nie czepia ?Ja od początku ciąży zleciałam już 4 kg, dla mnie jedzenie może nie istnieć, a jak coś zjem to utrzymać w żołądku też cieżko, ale się zmuszam…![]()
LiliankaKornelka
w poprzedniej ciąży też tak miałamJa od początku ciąży zleciałam już 4 kg, dla mnie jedzenie może nie istnieć, a jak coś zjem to utrzymać w żołądku też cieżko, ale się zmuszam…![]()

nicola27
Hejka. Ja dopiero teraz bo jakiś taki trudny czas. Muszę parę spraw ogarnąć. Jutro też ciężki dzień się zapowiada.
Fajnie że dziś było ciut chłodniej i łatwiej było żyć.
Jestem po wizycie. Wszystko w porządku. Rośnie a serducho bije 171. Lekarka twierdzi że ok.
Fajnie że dziś było ciut chłodniej i łatwiej było żyć.
Jestem po wizycie. Wszystko w porządku. Rośnie a serducho bije 171. Lekarka twierdzi że ok.
Kasienkaol
oh anaketon uratowal mi dzis dzien w pracy.Ja dziś makabrycznie, walczę z żołądkiem od obudzenia się. Coś czuję, że wiele lepiej to za szybko nie będzie.
Polecam, na mdlosci
Kasienkaol
@LiliankaKornelka wpisz mi proszę prenatalne I, 29.07, a wizyta 23.07 
U mnie niestety nie działa plus smak jest tragiczny, sam w sobie wywołuje dodatkowo odruch wymiotnyoh anaketon uratowal mi dzis dzien w pracy.
Polecam, na mdlosci![]()

nieznośne_poplątanie
Z tego typu preparatów jest jeszcze Imbifem.U mnie niestety nie działa plus smak jest tragiczny, sam w sobie wywołuje dodatkowo odruch wymiotny![]()
reklama
Kasienkaol
uuu a mi właśnie smakujeU mnie niestety nie działa plus smak jest tragiczny, sam w sobie wywołuje dodatkowo odruch wymiotny![]()