reklama
annn1
Fanka BB :)
Ale jak to, co się stało?Ja się z Wami żegnam dziewczyny, u mnie niestety znów bez happy endu. Spokojnych i nudnych ciąż dla Was!![]()
loumarie
Ja się z Wami żegnam dziewczyny, u mnie niestety znów bez happy endu. Spokojnych i nudnych ciąż dla Was!![]()
Co..??? Co Ty mówisz?!

Przecież jutro wizytę miałaś mieć.
kami1094
Ale przełożyli mi na dziśCo..??? Co Ty mówisz?!
Przecież jutro wizytę miałaś mieć.
loumarie
Ale przełożyli mi na dziś
Ok, pogadajmy na drugim wątku może bo tak to odpisuję w dwóch i niepotrzebnie będziesz biegać z wątku na wątek odpowiadać.

Ojej to super, bardzo się cieszęJa po wizyciekropek już duży, bo tak się kręcił, obracał, raczkami i nóżkami machał
ale nie wiem ile ma cm bo się zagadałam z lekarzem, widziałam tylko że z pomiaru 10+1 a powinno być 9+6 więc podgonił
Powiedział że serduszko bije ładnie, szybko, nic nie wskazuje na to żeby coś było nie tak więc mam się nie martwić i spokojnie czekać do prenatalnych. Ten najgorszy moment pod względem szansy poronienia niby za nami więc wierzę że będzie dobrze
Pytałam o zaparcia i powiedział że mogę wziąć ten lacut.losum czy jakoś tak ale w pierwszej kolejności to dieta - dużo wody, jabłek, suszonych owoców o orzechów i powinno być lepiejsyrop już w ostateczności

Aż trochę pozazdrościłam wizyty i zaczęłam szukać w aplikacji PZU (bo tam mam opiekę medyczną) wizyt na jutro

o nie.. tak mi przykroJa się z Wami żegnam dziewczyny, u mnie niestety znów bez happy endu. Spokojnych i nudnych ciąż dla Was!![]()

Aga993
I mnie też od paru dni lepiejkomuś już odpuszczają mdłości same z siebie. U mnie od paru dni już spokój mam wrażenie. 10+4
LiliankaKornelka
reklama
Aga993
Aż nie wiem co powiedzieć...Ja się z Wami żegnam dziewczyny, u mnie niestety znów bez happy endu. Spokojnych i nudnych ciąż dla Was!![]()