reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąza niechciana

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny prosze o pomoc,
Jestem w niechcianej ciązy z OM 6 tydzien
Chce wykonac aborcje czy jest tu ktos kto moze polecic jakas klinike za granica ?

reklama
Z tego co wyczytalam wlasnie na google to takie tabletki u nas w polsce sa niedostepne ,mozesz cos wiecej powiedziec podrzucic jakis lonk gdzie moge bezkarnie je zamowic. ?

Z tego co wyczytalam wlasnie na google to takie tabletki u nas w polsce sa niedostepne ,mozesz cos wiecej powiedziec podrzucic jakis lonk gdzie moge bezkarnie je zamowic. ?
A ja mam wrażenie, że wciskasz kit i albo wleci tu bot z reklamą albo oskarżenia o pomoc.
Albo dyskusja o aborcji.

Są odpowiednie organizacje, które pomagają, poszukaj.

Najlepiej skontaktuj się z jakaś fundacją. Nikt Ci tutaj nie pomoże bo pomoc w aborcji jest przestepstwem w Polsce

Dzisiaj wykonalam test ciazowy bo miesiaczka mi sie spozniala 5dni i jestem zalamana . Dwie grube czerwone kreski powtorzone 3 testy ..
Na pokladzie roczniak ciaza przebiegala ciezko porod i macierzynstwo tez ciezki , uwazalismy zabezpieczalismy sie ale los zdecydowal za nas . nie wyobrazam sobie bycia w ciazy i drugiego dziecka z tak mala roznica wieku ..
Powiedzcie mi prosze do ktorego tygodnia mozna to zrobic tabletkami ? Musze wiedziec ile mam czasu ..
Z tego co na szybko zorientowalam sie na google to wlasnie jest duzo instytucji pomagajacych ale myslalam ze tylko w aborcji za granica
Zaraz bede szukac
I czy mozecie udzielic mi informacji jesli uda mi sie zdobyc te tabletke czy bede musiala zyc w stresie ze ktos przyjdzie mnie sprawdzic itp skoro u nas to nielegalne ?

Dzisiaj wykonalam test ciazowy bo miesiaczka mi sie spozniala 5dni i jestem zalamana . Dwie grube czerwone kreski powtorzone 3 testy ..
Na pokladzie roczniak ciaza przebiegala ciezko porod i macierzynstwo tez ciezki , uwazalismy zabezpieczalismy sie ale los zdecydowal za nas . nie wyobrazam sobie bycia w ciazy i drugiego dziecka z tak mala roznica wieku ..
Powiedzcie mi prosze do ktorego tygodnia mozna to zrobic tabletkami ? Musze wiedziec ile mam czasu ..
Z tego co na szybko zorientowalam sie na google to wlasnie jest duzo instytucji pomagajacych ale myslalam ze tylko w aborcji za granica
Zaraz bede szukac
I czy mozecie udzielic mi informacji jesli uda mi sie zdobyc te tabletke czy bede musiala zyc w stresie ze ktos przyjdzie mnie sprawdzic itp skoro u nas to nielegalne ?
Co do ostatniego akapitu:

Załączniki

• Screenshot_2025-07-13-19-45-57-98_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg
    Screenshot_2025-07-13-19-45-57-98_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg
    238,2 KB · Wyświetleń: 97
Zaraz bede szukac
Tych informacji udzielą w odpowiedniej fundacji.

reklama
Wlasnie udalo mi sie znalezc women on web , ale nie wiem dlaczego nie przekierowuje mnie do kosultacji online. Napisalan do nich maila..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry