- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mam nadzieje ze szybko przyjda i bede skuteczne , obejdzie sie bez szpitala ..
Czyli teraz lepiej nie umawiac sie zeby potwierdzic ciaze. ?
..usg ?Mam nadzieje ze szybko przyjda i bede skuteczne , obejdzie sie bez szpitala ..
Czyli teraz lepiej nie umawiac sie zeby potwierdzic ciaze .?
Klemensa
Fanka BB :)
A po co chcesz ją potwierdzać? Żeby dostać kartę ciąży i zaraz się tłumaczyć? Czy jaki cel w tym masz?Mam nadzieje ze szybko przyjda i bede skuteczne , obejdzie sie bez szpitala ..
Lady Loka
Ale po co Ci USG? Zrób betę jak potrzebujssz potwierdzenia.Mam nadzieje ze szybko przyjda i bede skuteczne , obejdzie sie bez szpitala ..
julcia7777
Wiem, że nie o tym temat, ale może jeszcze zmienisz zdanie? Może urodzisz dziecko i to szczęście trafi do osoby, która je pokocha? A może Ty pokochasz je od pierwszego wejrzenia? Daj Sobie czasDziewczyny prosze o pomoc,
Jestem w niechcianej ciązy z OM 6 tydzien
Chce wykonac aborcje czy jest tu ktos kto moze polecic jakas klinike za granica ?
Paula. sz
Jesli ktoś nie chcę być w niesplanowanej ciąży,to wszystko zrobi by w niej nie być. jestem za legalną aborcją w Polsce. Żeby kiedyś takie kobiety jak autorka nie miały problemu.Wiem, że nie o tym temat, ale może jeszcze zmienisz zdanie? Może urodzisz dziecko i to szczęście trafi do osoby, która je pokocha? A może Ty pokochasz je od pierwszego wejrzenia? Daj Sobie czas
Klemensa
Daj sobie czas by nie mieć wyboruWiem, że nie o tym temat, ale może jeszcze zmienisz zdanie? Może urodzisz dziecko i to szczęście trafi do osoby, która je pokocha? A może Ty pokochasz je od pierwszego wejrzenia? Daj Sobie czas

loumarie
Daj sobie czas by nie mieć wyborukocham nieproszone rady
Zawsze chodzi tylko o to xD
reklama
ZielonaMamma
Jak sama nie przerwałabym zdrowej ciąży, to nie wyobrażam sobie namawiać do tego inne kobiety. Autorka i tak ma trochę czasu, zanim tabletki przyjdą, aby się zastanowić, porozmawiać z ojcem dziecka (bo uważam, że zawsze to powinna być wspólna decyzja) i coś zrobić.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.