Patii26
Fanka BB :)
Codziennie 4000mg aż do zajścia w ciążę. Później w ciąży już nie trzeba inozytolu brać.Przez ile stosować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Codziennie 4000mg aż do zajścia w ciążę. Później w ciąży już nie trzeba inozytolu brać.Przez ile stosować?
Trzymam kciuki, żeby to było toNo właśnie myślałam, że dziś 14dpo, ale w sumie nie miałam monitoringu. Ale w sobotę późnym popołudniem miałam to delikatne plamienie, gdzie myślałam, że okres się rozkręca, a może to jednak była implantacja... Czasowo by się zgadzało, bo beta startuje 48h po implantacji
Ja też polecam inozytol. Jeśli teraz się potwierdzi, że u mnie coś się dzieje, to możliwe, że ten inozytol był sporym wsparciem. Biorę go regularnie jakoś od kwietnia? W maju biochem, teraz może też coś, a wcześniej nicPrzez ile stosować?
Mi moja dietetyk poleciła ten, tylko że on jest w proszku ( nie umiem połykać tabletekPadało milion razy wiem… polećcie proszę dobry inozytol ale najlepiej w tabletkach
Ja biorę miovelie pro - tam są tabletki i saszetki do rozpuszczeniaPadało milion razy wiem… polećcie proszę dobry inozytol ale najlepiej w tabletkach
Ja też coś widzęCzy ja już mam zwidy, czy coś tutaj widać?
To jest dla mnie nadzieja, bo ja miałam dziś rano takie lekkie plamienie brązowe...No właśnie myślałam, że dziś 14dpo, ale w sumie nie miałam monitoringu. Ale w sobotę późnym popołudniem miałam to delikatne plamienie, gdzie myślałam, że okres się rozkręca, a może to jednak była implantacja... Czasowo by się zgadzało, bo beta startuje 48h po implantacji