reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
No właśnie myślałam, że dziś 14dpo, ale w sumie nie miałam monitoringu. Ale w sobotę późnym popołudniem miałam to delikatne plamienie, gdzie myślałam, że okres się rozkręca, a może to jednak była implantacja... Czasowo by się zgadzało, bo beta startuje 48h po implantacji
Trzymam kciuki, żeby to było to ❤️ czekamy na kolejny test 😁

to może spróbuję, bo kurde zawsze mocno czułam owulację i było mega dużo śluzu a teraz bieda..
I mnie pierwszy cykl starań i biochem.. a teraz pół roku nic ..

na prawdę po dwóch zdrowych ciążach nie myślałam, że będzie tak jak jest.
Myślę że w sierpniu ostatnie podejście i jak się nie uda to przerwa..

Padało milion razy wiem… polećcie proszę dobry inozytol ale najlepiej w tabletkach
Mi moja dietetyk poleciła ten, tylko że on jest w proszku ( nie umiem połykać tabletek 🙈)

Załączniki

• Screenshot_20250715_145936_Allegro.jpg
    Screenshot_20250715_145936_Allegro.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
No właśnie myślałam, że dziś 14dpo, ale w sumie nie miałam monitoringu. Ale w sobotę późnym popołudniem miałam to delikatne plamienie, gdzie myślałam, że okres się rozkręca, a może to jednak była implantacja... Czasowo by się zgadzało, bo beta startuje 48h po implantacji
To jest dla mnie nadzieja, bo ja miałam dziś rano takie lekkie plamienie brązowe...

Do góry