Kejti9247
Zaangażowana w BB
Tak, zawsze trwają tyle samo, wtedy kiedy proga 10dpo mam 16 i wtedy kiedy mam 4Czy przy cyklach bezowulacyjnych masz miesiączki w terminie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, zawsze trwają tyle samo, wtedy kiedy proga 10dpo mam 16 i wtedy kiedy mam 4Czy przy cyklach bezowulacyjnych masz miesiączki w terminie?
czyli następnym razem obowiązkowo podanie wymiarów... eh z tymi lekarzami..M
moim zdaniem ten dolny pęcherzyk wygląda na taki owulacyjny, ta trójkątna zmiana na górze może być wzgórkiem jajonosnym () co oznacza, że pęcherzyk jest dojrzały i gotowy do pęknięcia, ale bez dokładnych wymiarów ciężko jest cokolwiek przewidywać bo czasami wystarczy lekko obrócić głowice i obraz diametralnie się zmienia
![]()
Ja tam widzęCzy ja już mam zwidy, czy coś tutaj widać?
Widzę!Czy ja już mam zwidy, czy coś tutaj widać?