reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
U mnie teraz trudna decyzja… owulacja wypada w okresie ślubu, ale chyba nie będę robić testów owu… chyba nie będzie czasu 🫣 owu wypada mi na 21/22 poniedziałek/wtorek więc seks chce czwartek piątek, niedziela, poniedziałek 😎 czy się uda? Liczę na to 😅 ale chyba odpuszczę testy owu… nie miałabym kiedy sikać

M

moim zdaniem ten dolny pęcherzyk wygląda na taki owulacyjny, ta trójkątna zmiana na górze może być wzgórkiem jajonosnym (😂) co oznacza, że pęcherzyk jest dojrzały i gotowy do pęknięcia, ale bez dokładnych wymiarów ciężko jest cokolwiek przewidywać bo czasami wystarczy lekko obrócić głowice i obraz diametralnie się zmienia 🥲
czyli następnym razem obowiązkowo podanie wymiarów... eh z tymi lekarzami..
ogólnie to zaczął mnie wczoraj w nocy boleć jajnik, promieniuje aż do pleców.. ciekawe co to się dzieje.. eh zobaczymy. testy owu dalej na takim samym etapie. może faktycznie się owulacja przesunęła.

Czy ja już mam zwidy, czy coś tutaj widać?

Załączniki

• IMG_20250715_102334.jpg
    IMG_20250715_102334.jpg
    402,3 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Do góry