reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja się nic nie odzywam bo odkąd tylko wylądowaliśmy w Polsce to ciągle coś robię. W czwartek pierwsze co to apteka i kfc 😌 byłam u lekarza w piątek, ale u innego niż mój lekarz zazwyczaj. Ten rozpisał trochę inny schemat współżycia. No i ze smutnych wieści w tym cyklu tylko jedno jajeczko na letrozolu urosło. No ale oby to było to szczęśliwe jajeczko. W piątek miało 2 cm i od razu o 12:00 dostałam ovitrelle. Póki co rozkoszuje się długim wolnym weekendem od pracy zwiedzam Polskę a jutro jeszcze lekarze. Chyba będziemy próbować też inseminacji przed samymi świętami i jutro chyba porobimy badania u mojego lekarza. No, zobaczy się. Będę testować jakoś 2-3 grudnia ale mam zerowe nadzieje :p więc póki co cieszę się z wolnego
Idziemy łeb w łeb, też w piątek brałam zastrzyk 🙈😅
Tylko że u mnie to był 19 dzień cyklu. A u Ciebie który to był?

reklama
Idziemy łeb w łeb, też w piątek brałam zastrzyk 🙈😅
Tylko że u mnie to był 19 dzień cyklu. A u Ciebie który to był?
U mnie to był 14, ale widzisz, w poprzednim cyklu brałam w 15 dniu… na większych jajeczkach prawie 1,5 dnia później. W tym cyklu 14 dnia rano, w poprzednim 15 dnia wieczorem. No i ten lekarz właśnie inny schemat współżycia i inny schemat zastrzyku zalecił. Ale widzisz ty kilka dni później że to masz dwa jajeczka !!! 😩 pierwszy raz na letrozolu mam jedno. Mąż mi wmawia że to lepiej bo plemniki zmasowany atak na jedno przeprowadza i się skupia. Jakoś mu nie ufam xD

U mnie to był 14, ale widzisz, w poprzednim cyklu brałam w 15 dniu… na większych jajeczkach prawie 1,5 dnia później. W tym cyklu 14 dnia rano, w poprzednim 15 dnia wieczorem. No i ten lekarz właśnie inny schemat współżycia i inny schemat zastrzyku zalecił. Ale widzisz ty kilka dni później że to masz dwa jajeczka !!! 😩 pierwszy raz na letrozolu mam jedno. Mąż mi wmawia że to lepiej bo plemniki zmasowany atak na jedno przeprowadza i się skupia. Jakoś mu nie ufam xD
Ma.troche racji. Dąży się do.tego by wychodować jedno porządne jajeczko a nie kilka. Co z tego że u mnie dwa jak słabo rosły. I za wolno przede wszystkim

Znajdź zajęcie. Jak już naprawdę nie mogę sobie poradzić ze sobą, to układam w kuchni w szafkach. Zwłaszcza w szufladzie wstydu;p
Ja tak pojedynczo, ale prawie caly dom koncze ze sprzataniem 😂 tu juz nie ma co ukladac! :D

Dzisiaj zaliczylismy przymusowa wycieczke na Poznan i powiem Wam, ze jak tylko wyszlam z domu, to chcialam wrocic.. kocham taka pogode, ale na spacer lub siedzenie w domu, nie na jazde przez pol dnia… strasznie pospinana jechalam… chociaz maczek na trasie poprawil mi humor, bo oboadu to dzisiaj nie bylo :D

Ja tak pojedynczo, ale prawie caly dom koncze ze sprzataniem 😂 tu juz nie ma co ukladac! :D

Dzisiaj zaliczylismy przymusowa wycieczke na Poznan i powiem Wam, ze jak tylko wyszlam z domu, to chcialam wrocic.. kocham taka pogode, ale na spacer lub siedzenie w domu, nie na jazde przez pol dnia… strasznie pospinana jechalam… chociaz maczek na trasie poprawil mi humor, bo oboadu to dzisiaj nie bylo :D
Pomysł, że jutro spędzę 8h w tej pięknej aurze. Już rajtuzy znalazłam, rękawiczki a nawet szalik.

Do góry