reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

reklama
:-):-):-)hej dziewczyny
ale mam labe tescie pojechali do Wa-wy i my siedzimy do poniedzialku sami:-):-):-)

cosmolady- to nie prawda ze karmienie chroni przed ciaza kazdy lekarz to powinien powiedziec kobiecie jeszcze w szpitalu:baffled::baffled::baffled: cykl owulacyjny trwa od porodu juz normalnie tylko karmienie piersia powoduje caly czas kurczenie sie macicy co powoduje ze nie zbiera sie w niej krew i nie mamy okresu ale niestety nie zatrzymuje calego cyklu nadal sa dni plodne i nie plodne.... i krew mnie zalewa ze u nas w polsce po porodzie lekarze nie mowia tego kobietom:wściekła/y::wściekła/y:

u nas dzis mielismy samych gosci korzystamy ze nie ma tesciow:-D:-D:-D moj maz juz taki ululany ze jeszcze jego brat cioteczny wyciagnal go na piwo i jak przyjdzie to ja nie wiem bedzie dentka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Adas prawie caly dzien nie spal teraz jak padl to podejrzewam ze wstanie ok 5 rano bo zwykle tak jest..

aha wprowadzilam Adasiowi juz jabluszko z Gerbera lekarka pozwolila a maly bardzo polubil na poczatku nie umial lyknac mamlal jezyczkiem a dzis juz pieknie dziubka otwieral PIEKNY WIDOK

aha ja bylam na kontroli po porodzie i lekarz robil mi usg dopochwowe i sprawdzal jajniki i mi powiedzial ze sa pelne juz dojrzalych komorek i lada dzien bedzie dzien plodny i doskonale mnie uswiadomil choc ja juz wiedzialam wczesniej ale ja nie moglam zaobserwowac po swoim sluzie bo mam nadzerke i plamie wiec sie nie da...:-:)-:)-(

Wpadam powiedzieć dobranoc, cały dzień nie miałam kiedy się odezwać, piszę teraz, jak cały dom już śpi...:-D
Jutro jedziemy w końcu po pralkę, wciąż nie wiemy jaką, ale musimy już kupić, bo pranie w rękach mnie osłabia normalnie!!

A na kwietniówkach już chyba spokój, co?
Słodkich snów Mamusie.

Dzień dobry Majóweczki

u nas pochmurny dzionek :-(
od 7rano stoję przy desce do prasowania... ot takie zboczenie :laugh2:
Szymoniu sobie leży na macie i "rozmawia" z zabawkami (obudził się dziś przed 7rano i już nie usnął)
Na szczęście rano, jeśli zdarzy mu się wcześniej obudzić, to sobie grzecznie sam lezy nawet godzinkę, to mam wtedy trochę czasu na ogarnięcie domu i siebie :-D

potem może uda mi się zajrzeć, co słychać
Miłego dzionka

Dzień dobry!
U nas dziś wietrznie i trochę pochmurno. Niebawem jedziemy kupić Maksowi rower oraz zrobić zakupy spożywcze.
Poza tym mam jak zwykle dużo pracy ale przynajmniej męża w domu, to się trochę zajmie dzieciaczkami (przynajmniej starszym).
A po południu przychodzi do mnie do domku nasza sąsiadka kosmetyczka i zrobi mi pedicure... ach jaka rozkosz :tak:

Witam się :-)

Ale pogoda krasiato-pisiato-papuciasta. Normalnie człowiekowi nic się nie chce, jak tak szaro i pada. A chciałam dziś wyskoczyć na chwilę do biura i zabrać małą, ale przecież nie będę jej ciągała w taki deszcz. Potem pomyślałam, że ściągnę mleko i zostawię małżowi, ale piersi pustawe nieco i ściągnęłam tylko 20. A w nocy to aż mi się wylewało :baffled:
Wczoraj przyszły mi ciuszki 68, ale jeszcze są dużo za duże. Moje dziecko to taki klocek, grubiutka i króciutka, więc jeszcze bezproblemowo mieści się w 62.:happy:
No cóż, chyba pozostaje mi tylko wziąść się za porządki.
Miłego dzionka Majóweczki :-)

Witajcie :-) U nas od rana pada, teraz jest pochmurno. Ewunia dziś całą noc z Nami spała :-). Obudziła się o 23 i została już z Nami :-) Teraz odsypia noc ;-)

U mnie też deszczy od samego ranka więc raczej dzisiaj spacerku nie będzie :-(szkoda ale za to moja córcia zafundowała mi dzisiaj super przespaną noc bo spała od północy do 7.40 :-):-):-) potem było jedzonko krótka drzemeczka potem jak usnęła o 11 to spała prawie do 12.30 wypiła sobie troszkę soczku jabłkowego i właśnie ustala ważne plany ze zwierzaczkami w łóżeczku:tak::tak: więc mimo marnej pogody to póki co dzionek udany:tak::tak:
Miłego dnia kobietki:tak:

reklama
witam
u nas też pogoda pod psem, ale jak na razie nie pada więc może jeszcze wyskoczę z głodomorkami na spacer.
Mam taką cholerną ochotę na bułeczki faszerowane pieczarkami, ale o tej godzinie raczej juz pieczarek nie dostanę

mój niuniuś budził się w nocy 2 razy na jedzonko a o 5 tradycyjnie już wyspany i nie ma zlituj się mama ma wstać i "rozmawiać" z synkiem :tak:

Do góry