reklama
zawsze warto sprawdzic, trzymam kciukiNie wiem czy nie podjadę na IP. Cały dzień było dobrze wszystko. Byłam teraz u endokrynologa, nasiedzialam się ponad godzinę w kolejce. Wracam do domu, a tu krew na papierze…

Aewea
Fanka BB :)
fakt, że nie było tego dużo, ale jeszcze tak nie miałam. W pierwszej ciąży pojawiły się brązowe plamienia, a tu takie różowo czerwonezawsze warto sprawdzic, trzymam kciuki![]()
Kitsune
Moderator
Ja z każdym plamieniem jeździłam na IP. Także też uważam że lepiej skontrolowaćNie wiem czy nie podjadę na IP. Cały dzień było dobrze wszystko. Byłam teraz u endokrynologa, nasiedzialam się ponad godzinę w kolejce. Wracam do domu, a tu krew na papierze…
LiliankaKornelka
na którą masz?

Kitsune
Moderator
9:30, a Ty?na którą masz?![]()
LiliankaKornelka
ja też bym pojechała. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzefakt, że nie było tego dużo, ale jeszcze tak nie miałam. W pierwszej ciąży pojawiły się brązowe plamienia, a tu takie różowo czerwone

nieznośne_poplątanie
Mój ma teraz cały lipiec wolne, ale od sierpnia już wraca. Cieszę się, że dużo chorób ma już za sobą, więc liczę na jakieś niegroźne przeziębienia.Hej dziewczyny u mnie po kilku dniach dobrego samopoczucia wróciły mdłości… do tego moje starsze dziecko znowu chore, dzisiaj po kidofenie gorączka nie chciała zejść z 40 stopni dopiero dodatkowo godzinne zimne okłady pomogły na 13:40 mam z nim wizytę u pediatry. Czy wy też schizujecie, że możecie coś złapać od starszego dziecka czy tylko ja jestem taka walnięta?
Tak, ja biorę od ponad tygodnia po jednej tabletce na wieczór.Przyjmuje któraś z Was lek bonjesta?
nieznośne_poplątanie
Ja już po wizycie. Mam 1,8cm jak to nazwał lekarz "żelka Haribo"
Serduszko bije już 174/minutę, więc się rozkręciło, bo 2 tygodnie temu było jeszcze 114. Dostałam skierowanie na prenatalne.

reklama
nieznośne_poplątanie
@LiliankaKornelka możesz mi wpisać wizytę 25.07. i prenatalne 14.08.