Oby. Chociaż poprzednie wyniki także były super, no ale muszę myśleć pozytywnie, póki co nie udało mi się dodzwonić na rejestrację do ginka na nfzAle piękny prożekczuję, że tym razem to będzie udana zdrowa ciąża
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby. Chociaż poprzednie wyniki także były super, no ale muszę myśleć pozytywnie, póki co nie udało mi się dodzwonić na rejestrację do ginka na nfzAle piękny prożekczuję, że tym razem to będzie udana zdrowa ciąża
![]()
Trzymaj się cieplutko! Wracaj jak najszybciejKochane, jest dobrze. Podejrzenie dziury w sercu, musiałam mieć badania w szpitalu ale NIE MA JEJ! To najważniejsze, druga sprawa że wyszła mi borelioza na wszystkich testach, ale od poczatku. Jestem po 3ch rezonansach i w każdym coś mi znajdują. Zaczęło sie od bólu pleców a skończyło na znalezieniu zmian w mózgu których nie ma zdrowa osoba...
Wiec jestem pod opieką neurologa i szukamy przyczyn, przejęła się nawet biochemem. Mam skierowanie do poradni hematologicznej, kardiologa (właśnie dzięki temu badania w szpitalu).
Cieszę bo gdyby sie potwierdziła ta dziura w sercu to prosto na zabieg ablacji (wygoglujcie sobie). Pozostaje borelioza oraz niepewne wyniki badań chorób autoimmunologicznych, mogą byc dodatnie przez boreliozę . Moja karuzela kręci sie dalej a widmo starań przesuwa sie na póki co czas nieokreślony. Wybaczcie ze nie pisze juz tak często na forum ale chyba nie mam tu co bywać skoro nie mogę sie starać
![]()
Trzymaj sięKochane, jest dobrze. Podejrzenie dziury w sercu, musiałam mieć badania w szpitalu ale NIE MA JEJ! To najważniejsze, druga sprawa że wyszła mi borelioza na wszystkich testach, ale od poczatku. Jestem po 3ch rezonansach i w każdym coś mi znajdują. Zaczęło sie od bólu pleców a skończyło na znalezieniu zmian w mózgu których nie ma zdrowa osoba...
Wiec jestem pod opieką neurologa i szukamy przyczyn, przejęła się nawet biochemem. Mam skierowanie do poradni hematologicznej, kardiologa (właśnie dzięki temu badania w szpitalu).
Cieszę bo gdyby sie potwierdziła ta dziura w sercu to prosto na zabieg ablacji (wygoglujcie sobie). Pozostaje borelioza oraz niepewne wyniki badań chorób autoimmunologicznych, mogą byc dodatnie przez boreliozę . Moja karuzela kręci sie dalej a widmo starań przesuwa sie na póki co czas nieokreślony. Wybaczcie ze nie pisze juz tak często na forum ale chyba nie mam tu co bywać skoro nie mogę sie starać
![]()
WspółczujęKochane, jest dobrze. Podejrzenie dziury w sercu, musiałam mieć badania w szpitalu ale NIE MA JEJ! To najważniejsze, druga sprawa że wyszła mi borelioza na wszystkich testach, ale od poczatku. Jestem po 3ch rezonansach i w każdym coś mi znajdują. Zaczęło sie od bólu pleców a skończyło na znalezieniu zmian w mózgu których nie ma zdrowa osoba...
![]()
Mi też pasuje ją zrobić bo nigdy nie robiłam ale cena nie zachęcaA ja melduję, że rodzinna machnęła ręką na moją glukozę 101 więc w poniedziałek idę na krzywe na własną rękę i będę myślała w zależności od wyników co dalej
Zobacz załącznik 1712800
Oczywiście już wpisuje z miłą przyjemnością@Pierwsze 🥰 możesz mi wpisać![]()
Trzymaj sięKochane, jest dobrze. Podejrzenie dziury w sercu, musiałam mieć badania w szpitalu ale NIE MA JEJ! To najważniejsze, druga sprawa że wyszła mi borelioza na wszystkich testach, ale od poczatku. Jestem po 3ch rezonansach i w każdym coś mi znajdują. Zaczęło sie od bólu pleców a skończyło na znalezieniu zmian w mózgu których nie ma zdrowa osoba...
![]()
Mi też pasuje ją zrobić bo nigdy nie robiłam ale cena nie zachęca
A czy rodzinny może na krzywą skierowanie wystawić?
I jak to z tym jest że ten roztwór do picia dają na miejscu czy muszę sobie to gdzieś kupić? Sorry za denne pytanie ale tak jak mówiłam nigdy tego nie robiłam![]()
Trzymaj się kochanaKochane, jest dobrze. Podejrzenie dziury w sercu, musiałam mieć badania w szpitalu ale NIE MA JEJ! To najważniejsze, druga sprawa że wyszła mi borelioza na wszystkich testach, ale od poczatku. Jestem po 3ch rezonansach i w każdym coś mi znajdują. Zaczęło sie od bólu pleców a skończyło na znalezieniu zmian w mózgu których nie ma zdrowa osoba...
![]()