Zrobię betę i proga pod koniec miesiąca, zobacze jaka wartość i czy prożek ok i czekam do wizyty@Lunaa09 będziesz robić jeszcze bete czy poczekasz do wizyty?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobię betę i proga pod koniec miesiąca, zobacze jaka wartość i czy prożek ok i czekam do wizyty@Lunaa09 będziesz robić jeszcze bete czy poczekasz do wizyty?
Zrobię betę i proga pod koniec miesiąca, zobacze jaka wartość i czy prożek ok i czekam do wizyty![]()
Trzymam za awas kciuki! Miesiąc się jeszcze nie skończył
Mam nadzieję że w końcu i nam się uda .
Każdej ty tego życzę![]()
A to dziś zapomniałam.sory ze wam tu tak wjezdzamale chcialam @niezapominajka876 życzyć wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
![]()
Bardzo mi przykro.Kochane, jest dobrze. Podejrzenie dziury w sercu, musiałam mieć badania w szpitalu ale NIE MA JEJ! To najważniejsze, druga sprawa że wyszła mi borelioza na wszystkich testach, ale od poczatku. Jestem po 3ch rezonansach i w każdym coś mi znajdują. Zaczęło sie od bólu pleców a skończyło na znalezieniu zmian w mózgu których nie ma zdrowa osoba...
Wiec jestem pod opieką neurologa i szukamy przyczyn, przejęła się nawet biochemem. Mam skierowanie do poradni hematologicznej, kardiologa (właśnie dzięki temu badania w szpitalu).
Cieszę bo gdyby sie potwierdziła ta dziura w sercu to prosto na zabieg ablacji (wygoglujcie sobie). Pozostaje borelioza oraz niepewne wyniki badań chorób autoimmunologicznych, mogą byc dodatnie przez boreliozę . Moja karuzela kręci sie dalej a widmo starań przesuwa sie na póki co czas nieokreślony. Wybaczcie ze nie pisze juz tak często na forum ale chyba nie mam tu co bywać skoro nie mogę sie starać
![]()
Ja teraz zaczęłam brać - kupiłam mężowi na poprawę ruchliwości plemników razem z l-karnityną i stwierdzilam, że będę sobie brała po jednej dziennieStosował ktoś L-arginine?
Jeśli tak to cały czas czy od początku cyklu do owulacji czy jak?