Klemensa
Fanka BB :)
Ciebie też zapraszamJejku, ja język hiszpański kochamJakbym miała się kiedyś uczyć jakiegoś języka to bez dwóch zdań będzie to hiszpański, cudownie brzmi
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciebie też zapraszamJejku, ja język hiszpański kochamJakbym miała się kiedyś uczyć jakiegoś języka to bez dwóch zdań będzie to hiszpański, cudownie brzmi
![]()
Dlatego ja to już balsam nakładam przed pójściem do łóżka kiedy glutki już śpiąPo balsamie jest gorzej![]()
Pewnie, ale jak już się starasz i te biochemy są co chwilę, to u nas jest wskazanie do diagnostyki. Ale jak nie masz bety, to nie wiesz ile tego jest.Może tam w ramach późniejszej diagnostyki badają...
O biochemach ciężko mi się wypowiadać, obstawiam, że za granicą się na tym nie skupiają. Dla wielu, które nie robią szybko testów to zwyczajnie spóźniona miesiączka.
Będę pamiętaćCiebie też zapraszamw grupach też uczyłam
![]()
Ja pamiętam gumy hubba bubba przy których robiło się wielką bańke a jak pękła to się ją miało na całej twarzyOj te gumy były paskudnie dobre![]()
Pewnie, ale jak już się starasz i te biochemy są co chwilę, to u nas jest wskazanie do diagnostyki. Ale jak nie masz bety, to nie wiesz ile tego jest.
Jakoś wątpię, że za granicą pary, które starają się długo mają inne podejście i mniejsze ciśnienie niż my tuzapewne tak czy inaczej szukają miejsc do diagnostyki.
Taaaaak one robiły największego balonaJa pamiętam gumy hubba bubba przy których robiło się wielką bańke a jak pękła to się ją miało na całej twarzyz moją siostrą uczylyśmy się na tych gumach robić bańki przed lustrem
![]()
No tak. Ale teraz pomyśl, że w ciągu roku starań masz tych biochemów np. 6. Dużo, no nie?Może i tak.
Ale wciąż nawet do 60% ciąż zanim będzie potwierdzona ostatecznie to się skończy. To dużo.