Patii26
Fanka BB :)
Wy jesteście niemożliweNo nie chcę być chamem i natrętem, ale @Patii26 - co z Tobą?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wy jesteście niemożliweNo nie chcę być chamem i natrętem, ale @Patii26 - co z Tobą?![]()
A przestań! Trzymamy kciuki!Wy jesteście niemożliwedopiero uspałam córkę, za 10 minut pójdę zobaczyć czy mocz stężony i zrobię już ten test
ale mega się stresuje, że nic nie wyjdzie... Ze to tylko były błędne cienie...
Przesrane. No trudno, nie śpimy dzisiaj, dziewczyny.Ale wiecie co zrobiłam ?Nasikalam sobie do pojemnika jakieś 40 minut temu, bo był całkiem stężony i mówię " a, zrobie sobie test z niego jak uspie córkę " i przeczytałam, że test z takiego moczu które leży nie powinno się robić testu, bo hormon beta ulega degradacji i może wyjść fałszywie negatywny wynik, więc nie robię z niego. Muszę teraz poczekać aż mi się zechce sikać
![]()
A zrobiłam tak temu, bo kiedyś pamiętam, że któras dziewczyna z kresek, chyba @marietta2112 z tego co kojarzę ( mogę się mylić ) zrobiła tak, że o 4-5 rano na nasiusiala do pojemnika a test zrobiłam dopiero jak się obudziłaPrzesrane. No trudno, nie śpimy dzisiaj, dziewczyny.![]()
Ee ale po 40 minutach to nic tam nie zdąży zdegradowaćA zrobiłam tak temu, bo kiedyś pamiętam, że któras dziewczyna z kresek, chyba @marietta2112 z tego co kojarzę ( mogę się mylić ) zrobiła tak, że o 4-5 rano na nasiusiala do pojemnika a test zrobiłam dopiero jak się obudziłai myślałam, że jest to ok, a przed chwilą Dżepetto mnie oświecił
![]()
Całe życie się człowiek uczyA zrobiłam tak temu, bo kiedyś pamiętam, że któras dziewczyna z kresek, chyba @marietta2112 z tego co kojarzę ( mogę się mylić ) zrobiła tak, że o 4-5 rano na nasiusiala do pojemnika a test zrobiłam dopiero jak się obudziłai myślałam, że jest to ok, a przed chwilą Dżepetto mnie oświecił
![]()