Idź na proga za 7 dni, będziesz wiedzialaKurcze no szkoda mi kasy ..a z drugiej strony bym chciała wiedzieć, bo to mój pierwszy raz w życiu z monitoringiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idź na proga za 7 dni, będziesz wiedzialaKurcze no szkoda mi kasy ..a z drugiej strony bym chciała wiedzieć, bo to mój pierwszy raz w życiu z monitoringiem
Kurcze wczoraj widziałam wyraźniejsza ta kreskęDzien dobry dziewczyny
Już wiem o jakich chujocieniach mówiłyście przy pinkachJak te wczorajsze duszki coś oznaczały to dziś byłyby już mocniejsze duszki, a wcale nie są takie. Uważam to za negatyw i biel. Mimo, że duszek jest to na bank testowa. Ale nie poddaje się, dzisiaj dopiero 10dpo, jeszcze jest czas
![]()
ooo głupia ja, nie pomyślałam hahaIdź na proga za 7 dni, będziesz wiedziala![]()
Ja to robie nawet wcześniej, teraz robiłam 5dpoooo głupia ja, nie pomyślałam haha
właśnie kłuje mnie jajnikcoś tam pracuje uf szkoda, że nie w terminie haha
Ja też, ale może akurat tak się " wybarwily " te testy.Kurcze wczoraj widziałam wyraźniejsza ta kreskęale czekamy na rozwój wydarzeń.
@LadyStrejser a Ty powtarzałaś jeszcze test?
Ja znowu jestem z tych, która poszłaby na monitoring, ale to wynika z mojej dociekliwości. Ja po prostu zawsze wolę mieć czarno na białym jak mi zależy, a USG bardziej by mnie przekonało niż domysły czy zbadanie proga. Ale ja wiem, że jestem ewenementem i nie namawiam do powielania swojego zj*bania.myślicie, że warto poświęcić 200 zł i iść na monitoring jutro?
byłam 14.07 w dniu w 14dc i powiedziała mi, że to będzie cykl bezowulacyjny.. faktycznie mi testy owulacyjne nie wychodziły, dopiero dziś w 23dc.
Jest jeszcze czas, tak jak napisałaś.Ja też, ale może akurat tak się " wybarwily " te testy.
A właśnie mnie nie, patrząc na ostatnie przypadki monitoringu tu na forum, miała być klapa a tu proszęTo znowu ja
Ja znowu jestem z tych, która poszłaby na monitoring, ale to wynika z mojej dociekliwości. Ja po prostu zawsze wolę mieć czarno na białym jak mi zależy, a USG bardziej by mnie przekonało niż domysły czy zbadanie proga. Ale ja wiem, że jestem ewenementem i nie namawiam do powielania swojego zj*bania.![]()
No właśnie dlatego też ja myślę tak jak myślę głównie przez to, że tej mojej lekarce ufam bezgranicznie i mnie nigdy (odpukać) w maliny nie wpuściła. Bo tak jak napisałaś, już nie raz dziewczyny pisały, że na monitoringach im jakichś farmazonów nagadali, a finalnie było inaczejA właśnie mnie nie, patrząc na ostatnie przypadki monitoringu tu na forum, miała być klapa a tu proszęprożek jak wyjdzie wyższy to wiadomo, że owulacja była.
@callina Miała mieć cykl bezowulacyjny, nawet słowa nie usłyszała, że owulacja mogła się przesunąć, tym samym mogła nie robić testów owu i cykl stracony, a wygląda na to, ze owu jest.