reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Mój syn nie chce ze mną jeździć na rowerze, bo uslyszał jak babcia mowi, ze ona by sie bała tak jeździćTo też zależy od matki bo niektóre się trzęsą i byle błahostkę. Wczoraj miałam mini przedszkole w basenie, przyszła teściowa i zaczęła lamentować jakby to ona kazała wszystkim wyjść, że to nie na jej nerwy. Zaczęła ustawiać dzieci, w końcu mój J się wkurzył i grzecznie ją wyprosił.

93kora
Ja nie mogę...Mój syn nie chce ze mną jeździć na rowerze, bo uslyszał jak babcia mowi, ze ona by sie bała tak jeździć![]()
Właśnie to tak jest. Dlatego moje dzieci nie jeżdżą już na nic do babci bo tam mogą sobie wszystko dosłownie a później w domu myślą, że też tak mogą.
Hermeneg
A ja się przepraszam z lampą do paznokci
Muszę coś robić dla siebie i postanowiłam ją przeprosić i akcesoria też. Domòwiłam czego brakuje i będę sama je robić
.
Czekam aż mojemu I się urlop zacznie i w końcu odżyję trochę![]()
Też mam lampę i tak pomyślałam ostatnio, że może bym zrobiła z niej użytek

Ale musiałabym pozamawiać wszystko bo poza nią nie mam nic. Ostatnio wyrzuciłam wszystkie bazy i pootwierane lakiery

kami1094
A ja ostatnio po 12 latach wyszłam z hybrydowego więzienia.A ja się przepraszam z lampą do paznokci
Muszę coś robić dla siebie i postanowiłam ją przeprosić i akcesoria też. Domòwiłam czego brakuje i będę sama je robić
.
Czekam aż mojemu I się urlop zacznie i w końcu odżyję trochę![]()
Lady Loka
Mialam tak samo, dlatego teraz robię bazę żelowąJa wlasnie sama sobie robie, bo jak chodzilam to trzymaly mi sie gora 3-4 dni… obojetnie kto by nie robil.. a samemu te 2 tyg przechodze![]()
reklama
kami1094
Ja właśnie mam taką manię perfekcji, że mimo że mi się super trzymały to i tak robiłam co 7-10 dni i zaczęło mnie to drażnić, bo pół dnia mi to zajmowało dosłownie.
Więc stwierdziłam, że skoro i tak noszę krótkie to spróbuję powrotu do zwykłych lakierów.