Hermeneg
Fanka BB :)
Jadę na ten monitoring. Ciekawość wygrała...![]()
Daj znać po

Mój sąsiad ma hodowlę zwierząt i na spacerze czuje się trochę jak na Podhalua to środek Kaszub
![]()
Ooo, jak super

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadę na ten monitoring. Ciekawość wygrała...![]()
Mój sąsiad ma hodowlę zwierząt i na spacerze czuje się trochę jak na Podhalua to środek Kaszub
![]()
Dam na pewnoDaj znać po![]()
Czekamy na infoJadę na ten monitoring. Ciekawość wygrała...![]()
Marzenie takie tereny mieć obok....Mój sąsiad ma hodowlę zwierząt i na spacerze czuje się trochę jak na Podhalua to środek Kaszub
![]()
To nie tak źle, jednak te seksy były, więc ja bym była dobrej myśli.no i była owulacja...a ja sobie odpuściłam owulaki i ją przegapiłam, bo tamta baba powiedziała, że cykl bezowulacyjny eh
teraz byłam u faceta. mówi, że owulacja była gdzieś 1-2 dni temu.. a kochaliśmy się wczoraj, ostatnio w sobotę i niedzielę
Więc 19.07, 20.07 i 23.07to pewnie po ptokach ajajaj.. ale jestem zła na siebie, że nie robiłam owulaków a mam ich z 70ąt..
Ja robiłam tylko pinki, rano i wieczotem, tylko wyciągam je z pudełeczka,bo wtedy często lepiej widzę.Dziwna sprawa, bo wczoraj jednak i na pinku i na facelle coś było widać. Hmm, zobaczymy jeszcze jutro
to albo żołnierzyki muszą być wytrwałe, albo bardzo szybkieTo nie tak źle, jednak te seksy były, więc ja bym była dobrej myśli.
wtrącę się, chociaż nie jestem zapisana na ten wątek. U mnie był problem z cyklami bezowulacyjnymi. Odpuściłam totalnie temat testów itp. Z mężem kochaliśmy się tak tak Ty sobota i niedziela (rano), a później jak się okazało owulację miałam jakoś we wtorek i te seksy w weekend wystarczyły. Tak więc trzymam za Was kciuki. (Owulacja potwierdzona na USG w piątek)no i była owulacja...a ja sobie odpuściłam owulaki i ją przegapiłam, bo tamta baba powiedziała, że cykl bezowulacyjny eh
teraz byłam u faceta. mówi, że owulacja była gdzieś 1-2 dni temu.. a kochaliśmy się wczoraj, ostatnio w sobotę i niedzielę
Więc 19.07, 20.07 i 23.07to pewnie po ptokach ajajaj.. ale jestem zła na siebie, że nie robiłam owulaków a mam ich z 70ąt..
ooo moja owulacyjna bliźniaczkawtrącę się, chociaż nie jestem zapisana na ten wątek. U mnie był problem z cyklami bezowulacyjnymi. Odpuściłam totalnie temat testów itp. Z mężem kochaliśmy się tak tak Ty sobota i niedziela (rano), a później jak się okazało owulację miałam jakoś we wtorek i te seksy w weekend wystarczyły. Tak więc trzymam za Was kciuki. (Owulacja potwierdzona na USG w piątek)