reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Jakie suplementy przyjmujecie ?
Biorę pueria uno, chciałam teraz kupić pueria duo, ale może jakieś są lepsze
Ja brałam cały czas Puerię, ale endokrynolog kazał mi brać takie bez jodu, bo jod mam brać na receptę, więc biorę wszystko osobno... W pierwszej ciąży brałam Mama DHA Premium Plus. Ogólnie Pueria to raczej jeden z lepszych suplementów, więc jeśli Ci odpowiada, to bym nie zmieniała. ☺️

Jakie suplementy przyjmujecie ?
Biorę pueria uno, chciałam teraz kupić pueria duo, ale może jakieś są lepsze
Formeds prenacaps Multi 1 + DHA
Extra kupiłam sobie dwuwinian choliny 700 mg ( 280 z tego się wchłania), bo prenacaps nie ma w ogóle choliny
Biorę mio inozytol w proszku 2x2 gramy
I teraz zaczęłam floradix żelazo 🫣🫣🫣

W pierwszej ciąży brałam tylko prenatal duo 😵‍💫
Teraz mam takie schizy, że przez kp może mieć płód jakieś niedobory i odlecialam

Ja brałam cały czas Puerię, ale endokrynolog kazał mi brać takie bez jodu, bo jod mam brać na receptę, więc biorę wszystko osobno... W pierwszej ciąży brałam Mama DHA Premium Plus. Ogólnie Pueria to raczej jeden z lepszych suplementów, więc jeśli Ci odpowiada, to bym nie zmieniała. ☺️
Właśnie jestem po wizycie i pytałam ginekologa i mówił że pueria duo ok, ale bardziej poleca żeby teraz więcej dha i epa było i zapisał mi właśnie mam dha premium plus :)

reklama
Dziewczyny macie tak że po południu ciągnie was brzuch a bardziej wieczorem po całym dniu ? Tak jakby twardniał ? Jestem 10+5. Jestem zmęczona bardziej niż na początku 😆 ciągle bym spała.

Do góry