reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Nie jestem w stanie tego określić, wydaje mi się że lekarz trafnie to podsumował że mogła być 1/2 dni temu, czytałam że były staranie więc pozostaje tylko mieć nadzieję że to wystarczyło! ❤️ nie ma co się stresować i zaprzątać sobie tym głowy - zrobiliście co byliście w stanie, jak ma być z tego kropek to będzie i trzymam za to kciuki ❤️🥹
były w sobotę, niedzielę i środę, a obstawiam, że owulka była jednak we wtorek 🙈
więc liczę, że te plemniki dadzą radę 🥹🥹🥹
jak się nie uda to będę na prawdę sobie pluła w brodę, że takie piękne endometrium, a dwa dni bez seksów zepsuły sprawę 🤭🙈
jak nie urok to sraczka xD

i nie pozdrawiam pierwszej lekarki od monitoringu, która stwierdziła, że to cykl bezowulacyjny....

reklama
Nie jestem w stanie tego określić, wydaje mi się że lekarz trafnie to podsumował że mogła być 1/2 dni temu, czytałam że były staranie więc pozostaje tylko mieć nadzieję że to wystarczyło! ❤️ nie ma co się stresować i zaprzątać sobie tym głowy - zrobiliście co byliście w stanie, jak ma być z tego kropek to będzie i trzymam za to kciuki ❤️🥹
Dziękuję Ci pięknie za odpowiedź! ♥️

Tak szczegółowo to Ci nie powiem, bo ekspertem nie jestem, ale na pewno można ocenić rozmiar i strukturę. Dopplerem wydaje mi się, że można też sprawdzić ukrwienie. Bodajże na podstawie tego jak to ukrwienie wygląda można nawet stwierdzić ewentualną niedomogę lutealną. Ale to podejrzewam, że zależy na kogo się trafi, bo jak tu czytam, że u dziewczyn lekarze pęcherzyków nie potrafią nawet znaleźć to się łapię za głowę.
Fajna sprawa, ciekawe to :D

były w sobotę, niedzielę i środę, a obstawiam, że owulka była jednak we wtorek 🙈
jak się nie uda to będę na prawdę sobie pluła w brodę, że takie piękne endometrium, a dwa dni bez seksów zepsuły sprawę 🤭🙈

i nie pozdrawiam pierwszej lekarki od monitoringu, która stwierdziła, że to cykl bezowulacyjny....

Może warto byłoby jej wystawić opinię na znanym lekarzu? 😉

Ale wiesz, ze codzienny seks obniża jakość plemnikow, więc nawet lepiej jak to jest co dwa dni. I w sumie to, ze w poniedziałek, wtorek nie było to nic nie przekreśla. Myślę, ze ten niedzielny będzie w punkt. Ja zaszłam z jednego seksu 3 dni przed owu w kwietniu.

Ah te hormony i darcie japy. Za jakis tydzien u mnie zacznie sie ten melodramat😅
Ja mam już takie emocje w sobie, że ryczałam już parę razy dzisiaj na filmikach z TikToka a do okresu jeszcze z dwa dni 😅 do tego nie pomaga fakt, że jutro moja córka kończy 3 lata i co na Nią patrzę to odrazu gile do pasa mam 😅 a jeszcze jutro czeka mnie caly dzień w kuchni bo w sobotę organizujemy z mężem jej urodzinowe przyjęcie w domu na 20 osób 🙈

możecie mi podpowiedzieć czy mogę robić progesteron w kilku laboratoriach? Bo trochę mi będzie głupio tak 3 razy pod rząd iść badać w to samo miejsce 😂
Z moje doświadczenia Ci powiem, że NOBODY CARES 😏 serio nie ma co się przejmować, bo ludzie bardzo rzadko myślą o takich rzeczach, raczej są skupieni na sobie, rób jeśli chcesz w tym samym laboratorium, po co sobie utrudniać życie? 😉

reklama
Witam się z wami. Gratuluję @Lunaa09 Trzymam mocno kciuki za @LadyStrejser 🤞
Jeżeli kogoś ominęłam wybaczcie za was wszystkie Trzymam mocno kciuki za kreseczki i wszystkie kropki ❤️
Przyszłam w sumie już się z wami pożegnać 🥲
Za dużo się ostatnio dzieje. Z soboty na niedzielę sor ( uraz licznych struktur kolana) trafiłam na pajaca któremu mowilam że oba mnie nap*erdalają zbadał tylko prawe 😑 . Efekt nie moge chodzić, funkcjonować. Dziękuję Bogu za córkę która mi dużo pomaga 🙏 Mały update odnośnie "małżeństwa" sytuacja bez zmian. W czwartek kończy nam sie umowa na wynajem mieszkania, ale żeby się w razie w zabezpieczyć wynajęłam nowe mieszkanie tylko na siebie 😁 "pan mąż" nie widnieje w umowie więc nie będzie później problemów. Dzisiaj chyba podjęłam decyzję o rozwodzie po tym jak wyłam nie płakałam tylko wyłam z bólu bo nie mogłam nawet pójść do toalety a on siedział i oglądał telewizję. Nawet nie zapytał jak się czuje... 😟 przykre ale nic na siłę. Mało tego sama ogarniam przeprowadzkę bo on nie wie jak to zrobi 🤦‍♀️ musiałam się wam wygadać ❤️ ale do brzegu życzę wam spełnienia największego marzenia❤️ będę was czasami podglądać i mocno kibicować ❤️ Jesteście wspaniałe. Dziękuję wam za ogrom wsparcia i miłych słów 🥰

Ostatnia edycja:
Do góry