No właśnie myślałam że usłysze bicie serduszka. W pierwszej ciazy położna mi puszczała normalnie i od samego początku słyszałam. Prenatalne bede dopiero miala. Za 2tyg mam wizytę u mojej doktor ktora da mi skierowanieAle jakiego innego serduszka oczekiwałaś? Bo dźwięku się nie powinno puszczać, na prenatalnych dopiero i to nie na długo.
Jakie zastrzyki? Heparynę?
Ale to jest to samo. W sensie jak.masz 6+x dni to masz 6 tydzień skonczony i jesteś w 7 tygodniu.
Chyba, że Tobie wychodzi z miesiączki 7+x dni, ale taki rozstrzał też jest normalny, na USG określają wiek po rozmiarze pęcherzyka, a potem zarodka, a zarodek rosnie skokowo. Dzisiaj moze byc 2 dni to tyłu, a jutro 3 dni do przodu względem daty z OM.
reklama
A zastrzyki nie wiem pewnie takie jak mówisz. Ale jak to usłyszałam to się już wystraszyłam na sama myslNo właśnie myślałam że usłysze bicie serduszka. W pierwszej ciazy położna mi puszczała normalnie i od samego początku słyszałam. Prenatalne bede dopiero miala. Za 2tyg mam wizytę u mojej doktor ktora da mi skierowanie
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie powinno się puszczać bicia serca. Takie są aktualne zalecenia po badaniu wplywu dopplera na płód.No właśnie myślałam że usłysze bicie serduszka. W pierwszej ciazy położna mi puszczała normalnie i od samego początku słyszałam. Prenatalne bede dopiero miala. Za 2tyg mam wizytę u mojej doktor ktora da mi skierowanie
Duzo dziewczyn bkerze heparynę. Nie ma się czego bać.
loumarie
No właśnie myślałam że usłysze bicie serduszka. W pierwszej ciazy położna mi puszczała normalnie i od samego początku słyszałam. Prenatalne bede dopiero miala. Za 2tyg mam wizytę u mojej doktor ktora da mi skierowanie
Wyższa energia z dopplera może być szkodliwa dla małych zarodków, dlatego teraz tego się nie robi.
Powaznie ?? O widzisz. A w mojej głowie od razu zaczęło się domyślanie co jest nie tak dlaczego mogę mieć te zastrzykiNie powinno się puszczać bicia serca. Takie są aktualne zalecenia po badaniu wplywu dopplera na płód.
Duzo dziewczyn bkerze heparynę. Nie ma się czego bać.
Ok rozumiem i dziękuję Ci za informacjeWyższa energia z dopplera może być szkodliwa dla małych zarodków, dlatego teraz tego się nie robi.
Super!!! Cieszę się że u Ciebie również jest serduszko i wszystko jest dobrzeHej dziewczynyu mnie wszystko gra, byłam dziś i lekarza jest piękne serduszko, ciąża rozwija się prawidłowo
) życzę Wam i maluszkom dużo zdrowia
Lady Loka
To dosyć częste. Dostaniesz tabletki i w sumie tyle.Super!!! Cieszę się że u Ciebie również jest serduszko i wszystko jest dobrzeja wczoraj mialam telefon od mojej doktor ze dostala moje wyniki i mam zle wyniki TSH
zbyt wysoki poziom i musze pilnie iść do endokrynologa
czy któraś z was miala w ciazy z tym problem ?? Bardzo się martwię ze to może zaszkodzić
reklama
I nic złego nie stanie się dla mojego maluszka nie ma to wpływu na rozwój czy cokolwiek złego dla niego??? Jutro mam wizytę udało mi się bardzo szybko dostaćTo dosyć częste. Dostaniesz tabletki i w sumie tyle.