reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Kurde... Zaczyna mi dokuczać ząb - który był dwa razy leczony kanałowo - ostatnio w zeszłym roku - i stomatolog zostawiła mi w korzeniach jakaś igłę czy coś i jeszcze je przewierciła na wylot,prawie do zatoki. Byłam w lutym chyba u innego dentysty i mówił,że z tym zębem to jak coś się będzie działo to prosto do chirurga specjalisty bo pierwszy lepszy tego nie usunie a tu dopiero dwie kreski zobaczyłam i już się coś odpier***a

Wyobrazcie sobie… Jaja. Najpierw zawiesil sie system. I ogolnie widzialam ze ta laska, mloda w tym labie bardzo taka rozdygotana i nawet myslalam ze kurde spoko. Zaraz zadziala. Ona do pobrania krwi… A jej rece chodza coraz bardziej. Jak juz to bylo zauwazalne do tego stopnia, ze nie mogla utrzymac igly to zaczela przepraszac. Zawolala druga. Jeszcze lepsza. Przebila mi na wylot chyba bo az mnie prad przeszedl a tam nic… Nic nie polecialo. Wiec @callina jak nie umre do jutra na sepse (bo juz se wkrecilam ze tyle razy mnie pokluly i nie wiem czy zmienialy igly) to zrobie jutro 😂
Omg 😮🙈🙈🙈🙈

Czemu morfologia? Dla mnie spoko 😁
Hemoglobinę miałam cały czas koło 14, a teraz spadła.

Najgorzej z tym tsh. Bo zaczynam z prawie 4 - dostałam euthyrox 37.5. Po miesiącu spadło do 2.5 ale endokrynolog zapisał mi abym brała na przemiennie 50/37.5. Spadła ładnie do 1 z hakiem. I potem nagle tsh 0,135. Ginekolog przepisała mi euthyrox 25 w czerwcu. 4 lipca 0,019 a dzisiaj 0,028🫣

ja mam jeszcze jedną rozkminę 🤭 chyba będziecie już mnie miały dość, a do okresu jeszcze hoho 😅
jeśli ten mój test owulacyjny był mocno ciemny właśnie 23.07 wieczorem, a rano jak zrobiłam to już nie był taki mocny to znaczy, że jak był mocno ciemny to jeszcze były szanse? 😂😂😂 (Pytania niczym do gazetki bravo dla nastolatek 😂)

ja mam jeszcze jedną rozkminę 🤭 chyba będziecie już mnie miały dość, a do okresu jeszcze hoho 😅
jeśli ten mój test owulacyjny był mocno ciemny właśnie 23.07 wieczorem, a rano jak zrobiłam to już nie był taki mocny to znaczy, że jak był mocno ciemny to jeszcze były szanse? 😂😂😂 (Pytania niczym do gazetki bravo dla nastolatek 😂)
Ale owulacja jest po peaku nawet 24h więc test ciemny wieczorem, wtedy seksy i jasny następnego dnia to nadal na seks w owulacje się łapie.

Ale owulacja jest po peaku nawet 24h więc test ciemny wieczorem, wtedy seksy i jasny następnego dnia to nadal na seks w owulacje się łapie.
noooo tylko mi chodzi o to, że zrobiłam ten test 23.07 późnym wieczorem i była krecha mocno ciemniejsza od testowej więc może już wcześniej był pik w ciągu dnia lub poprzedniego

+ na monitoringu 24.07 o 12:30 powiedział lekarz, że owulacja mogła być 1-2 dni temu 😅

noooo tylko mi chodzi o to, że zrobiłam ten test 23.07 późnym wieczorem i była krecha mocno ciemniejsza od testowej więc może już wcześniej był pik w ciągu dnia lub poprzedniego

+ na monitoringu 24.07 o 12:30 powiedział lekarz, że owulacja mogła być 1-2 dni temu 😅
Aaa teraz rozumiem... ja to generalnie używam testow easyhome i aplikacji premom, tam peak oznacza sama apka. Generalnie moim zdaniem samemu na oko ciezko ocenic który test owu to peak, a który to po prostu wolno spadający poziom LH.

reklama
Aaa teraz rozumiem... ja to generalnie używam testow easyhome i aplikacji premom, tam peak oznacza sama apka. Generalnie moim zdaniem samemu na oko ciezko ocenic który test owu to peak, a który to po prostu wolno spadający poziom LH.
no ja się poddałam jak mi lekarka w 14dc, że to cykl bezowulacyjny 🙈 a ja durna posłuchałam i nie robiłam już testów. zrobiłam chyba jeszcze z 3 dni, ale było bez zmian 😂
muszę sobie zajęcie znaleźć żeby o tym nie myśleć 😅 ale nie mogę przestać o tym myśleć, że mogło być tak pięknie, a w najważniejsze dni poszłam po prostu spać 😂 tym bardziej, że się śmiałam tutaj na forum do was, że mam jakiś śluz jak na owulację 🙈 i zlałam temat...

Do góry