reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Już mam wyniki :) 🥹

Załączniki

• 1000010472.png
    1000010472.png
    44,1 KB · Wyświetleń: 151
Pięknie gratulacje ❤️❤️❤️
Aż wam zazdroszczę pozytywnych bet (pisze to bez urazy do was)I do wszystkich
Ja Ci powiem,że parę dni przed tymi dwiema kreskami to ja miałam załamanie,że już to wszystko pierd*l* , na starego patrzeć nie mogłam, płakać mi się ciągle chciało,byłam tak zrezygnowana a za dwa dni ⏸️

Miałam 11 dni od dawna a teraz 9 chyba.
Do dupy z tym wszystkim aż się płakać chce..
Nie tak miało być,muszę zacisnąć zęby i iść dalej .
We wrześniu idę dopiero do ginekologa.
Wakacje dałam luzz z monitoringiem .
Ostatnio po pozamacicznej miałam te same odczucia. Pierwsze 3 cykle miały 19dni i z ciekawości jak od 2 miesiąca mierzyłam testami owu to pik był 8dnia więc też lutealna 9/10dni i te okresy każdego miesiąca inny, jeden lejący, drugi krótki i skąpy 😵‍💫 jak to widziałam to myślałam że to się nigdy nie skończy 😵‍💫 na szczęście od czwartego cyklu zaczęło się wydłużać najpierw na 21dni a kolejne już po staremu tak jak przed wszystkim 🤞🏻 także myślę że na spokojnie i u Ciebie się unormuje 🙂❤️

Mnie pinki zawiodły, często hujokreski jak widzę. Zarówno strumieniowy jak i płytkowy. Horien nie bylo cieni ale jak z ciazą nie wiem. Taniochy z kauflanda- broń Cie panie boziu, cebula tanie kupiłam i ile nerwów bylo. Te z zestawu co miala i @LadyStrejser z allegro nie pokazują hujocieni i szybko wyłapują wiec tylko te szczerze polecam bo i mi i @LadyStrejser złapały wczesnie.
Podesłałabyś mi link z allegro? 😊

Nie wiem co myslec…
Ewidentnie są i ciemniejsze 😁 może jednak wystarczył ten jeden 🥰 trzymam kciuki!

Już mam wyniki :) 🥹
Ale cudnie 😍😍 piękne wyniki!!

reklama
Do góry