Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna beta, piękny prożek. Ile jesteś po terminie @? Trzymam kciuki za zdrowie kropeczka.Już mam wyniki![]()
![]()
Dziwnie Ci to napisał...że 18 mała szansa, dla mnie właśnie większa w dzień piku jak tego 20był ale stosunek przerywany 16 i 17 ale ich nawet nie liczę, z tego co mi czatgpt napisał to idealnie zmieściłam się w okienku płodności
Zobacz załącznik 1714048
Idziemy równo, 24 czerwca ostatnia miesiączkaPiękna beta, piękny prożek. Ile jesteś po terminie @? Trzymam kciuki za zdrowie kropeczka.
Jak mi się uda, (a tak, jak pisałam cos tam czuję, ze sie chyba dzieje) to bede mieć termin na 11 kwietnia.Idziemy równo, 24 czerwca ostatnia miesiączka
Ja to właśnie nie wiem jak liczyć do końca, bo tego 24 było bardziej plamienie a 25 już taki okres porządny...dlatego też celuje w kwietniowki, nie chce być daleko w tyle za marcowkami![]()
Gratulacje!Już mam wyniki![]()
![]()
No ba! Może się skusze i założę wątek, ale zakładałam już dwa razy...Jak mi się uda, (a tak, jak pisałam cos tam czuję, ze sie chyba dzieje) to bede mieć termin na 11 kwietnia.
Mam nadzieję, ze mnie tam przyciągnięcie dobrymi myślami z @LadyStrejser
Super kochana, cieszę się bardzoJa jestem po wizyciez usg wychodzi 6+1, serduszko juz bije
także mimo mojego złego samopoczucia to tak jakoś sie mi lepiej po tej informacji zrobiło
![]()
WidzęCoś mnie podkusiło i zrobiłam przed chwilą, 14dpoNie znam tej firmy testów, pierwszy raz je mam, miała któraś z Was z nimi do czynienia? Są legitne? Czy dają chujocienie? Zobacz załącznik 1713955