Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nawet czat daje Ci duza szanseno ja się poddałam jak mi lekarka w 14dc, że to cykl bezowulacyjnya ja durna posłuchałam i nie robiłam już testów. zrobiłam chyba jeszcze z 3 dni, ale było bez zmian
muszę sobie zajęcie znaleźć żeby o tym nie myślećale nie mogę przestać o tym myśleć, że mogło być tak pięknie, a w najważniejsze dni poszłam po prostu spać
tym bardziej, że się śmiałam tutaj na forum do was, że mam jakiś śluz jak na owulację
i zlałam temat...
CudownieJa jestem po wizyciez usg wychodzi 6+1, serduszko juz bije
także mimo mojego złego samopoczucia to tak jakoś sie mi lepiej po tej informacji zrobiło
![]()
Super!Ja jestem po wizyciez usg wychodzi 6+1, serduszko juz bije
także mimo mojego złego samopoczucia to tak jakoś sie mi lepiej po tej informacji zrobiło
![]()
CudownieJa jestem po wizyciez usg wychodzi 6+1, serduszko juz bije
![]()
Widzę goCoś mnie podkusiło i zrobiłam przed chwilą, 14dpoNie znam tej firmy testów, pierwszy raz je mam, miała któraś z Was z nimi do czynienia? Są legitne? Czy dają chujocienie? Zobacz załącznik 1713955
Widzę !Coś mnie podkusiło i zrobiłam przed chwilą, 14dpoNie znam tej firmy testów, pierwszy raz je mam, miała któraś z Was z nimi do czynienia? Są legitne? Czy dają chujocienie? Zobacz załącznik 1713955