Paula. sz
Fanka BB :)
Ale to dobry wynik moim zdaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to dobry wynik moim zdaniem
Najlepszy ze wszystkich moich na tym etapie po podaniu Ovitrelle.Ale to dobry wynik moim zdaniem
Ja zawsze miałam ponad 3 .przy biochem urósł do 5 .Najlepszy ze wszystkich moich na tym etapie po podaniu Ovitrelle.
cudo
gratulujęJuż mam wyniki![]()
![]()
Będzie wszystko dobrze, zobaczyszJa czuje jakis taki niepokoj. Boje sie, ze poniedzialkowa beta albo jutrzejszy test sprowadza mnie na ziemie. Bardzo bardzo trzymam kciuki zeby przejsc na mamy i zabrac jak najwiecej z Was![]()
sierpień już musi być nasz!Będzie wszystko dobrze, zobaczysz
Ale wiem o co chodzi, zawsze jest taka niepewność i obawa. Ja mimo, że się długo nie staramy, bo pół roku ale jednak mam takie uczucie co miesiąc, że bycie w ciąży jest takie nierealne, żebym mogła w niej jeszcze byća to takie głupie myślenie
ale tak bardzo chcę w niej już być
![]()