Patii26
Fanka BB :)
Dziękuję, podróż minęła dobrzeDaj znać jak zrobisz, trzymam kciukijak Wam podróż minęła?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, podróż minęła dobrzeDaj znać jak zrobisz, trzymam kciukijak Wam podróż minęła?
Bo na początku szybko rośnie, ale też nie jest to wyznacznik, każda ciąża innaU mnie zaczyna sie nerwowka i nie umiem sobie znalezc zajecia. Oczywiscie sprawdzilam wyniki z poprzednich ciaz to mi sie podwajala beta, a nawet potrajala co 24 godziny a nie co 48
smutno, ale ci zazdroszczę, że już jest .. bo mi się tak przesunęło przez tą owulację w 22/23dc, że teraz muszę poczekać jeszcze na okresAaa, no i można mi wpisać @... Przyszla menda jedna... A dzisiaj 13dpo. Zawsze miałam okres 14-15dpo.
Nawet w morzu się dziś nie mogłam kąpaći przez najbliższe 3 dni..
Mi też się coś poprzesuwało strasznie. Podbrzusze pobolewa a okresu jak nie było tak nie ma. Liczę że w nocy/jutro się pojawi, chce już zacząć kolejny cyklsmutno, ale ci zazdroszczę, że już jest .. bo mi się tak przesunęło przez tą owulację w 22/23dc, że teraz muszę poczekać jeszcze na okresa też bym miała już planowo
możesz już planować kolejny cykl![]()
Raczej kolo poludnia bo chce jak najblizej 48 godzin zrobic. Wczoraj robilam o 18Bo na początku szybko rośnie, ale też nie jest to wyznacznik, każda ciąża inna
Będziesz jutro szła z samego rana na betę?
ja miałam mieć jutro, a obstawiam, że będzie 5.08Mi też się coś poprzesuwało strasznie. Podbrzusze pobolewa a okresu jak nie było tak nie ma. Liczę że w nocy/jutro się pojawi, chce już zacząć kolejny cykl
Nie pamiętam już kiedy miałam cykl dłuższy niż 24 dni![]()
I wlasnie ja wiem ze to zasuwa. Boje sie ze tym razem bedzie takie pyrtum pyrtumBo na początku szybko rośnie, ale też nie jest to wyznacznik, każda ciąża inna
Będziesz jutro szła z samego rana na betę?
W sumie fajnie i nie fajnie krótkie cykleMi też się coś poprzesuwało strasznie. Podbrzusze pobolewa a okresu jak nie było tak nie ma. Liczę że w nocy/jutro się pojawi, chce już zacząć kolejny cykl
Nie pamiętam już kiedy miałam cykl dłuższy niż 24 dni![]()
Tak z obserwacji forum, jak dziewczyny wrzucały bety z przyrostów tych początkowych to czasem było 100% a czasem jak u mnie 600...ale wszystko było okI wlasnie ja wiem ze to zasuwa. Boje sie ze tym razem bedzie takie pyrtum pyrtum