reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ooo cieszę się, że się zachował 😁
Przydałoby się takie wyzwanie ponownie. Szczególnie teraz na ten mój pociążowy brzuch 🙈

Jak tam u Ciebie?
Szukam motywacji. Po przygodzie z siłownia mam w efekt jojo na udach. A przygoda się przewala bo mnie różne infekcje dopadały i nie miałam siły na ćwiczenia. Jest plan wrócić od sierpnia, karnet kupiłam i w planach więcej ruchu jak młoda wróci do żłobka. Bo ćwiczyć z nią się nie da, dobrze się bawi i tyle.
No i czekam na kolejnego maluszka.

Popełniłam bład życia. Przebierałam pościel tuż przed kąpaniem i syn znalazl swoją kurę do karmienia. Używam jej do zbudowania muru, bo nie mam barierki po całek stronie łozka i raz mi wyleciał głową na szafkę nocną. Od tego czasu kładę tam dwie kury, poduszki i przykrywam kocem i się trzyma.

No i zabrał kurę i stwierdził, że on z nią dzisiaj śpi. Luzik. Po czym odwalił 40min spektakl "nie mogę spać bo miziam kurę" 🤷‍♀️

I zasnął dopiero teraz po długim noszeniu i lulaniu.

Hej! Szukam ostatnio ponownie miejsca dla siebie na tym forum. Ale staraczką już nie jestem 🙈 Można tu do Was wbić? Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, ale ja kilka nicków kojarzę 😉

Cześć 🥹 Pewnie, że można 😁

Ja tylko wina lubie :D a reszta otrzasa mnie na sama mysl! :D

Ja lubię winko, grzańce i mój teść robi pyszną pinacoladę 😍
Nie lubię piwa, wódki ani whisky. I pewnie innych których nie wymieniłam 🤣

Moje dziewczyny mają już 9 miesięcy (nie wiem kiedy to zleciało). Póki co nie planujemy powrotu po mrozaczka, ale kto wie 😜
Wróciłam od stycznia do pracy. Jakoś leci 😉
Muszę trochę nadrobić co u Was, bo nie śledziłam forum na bieżąco 🙈

Jak tam u Ciebie?

O, masz bliźniaczki z in vitro? 🥹

Ja lubię piwo. Nie pamiętam kiedy ostatnio piłam takie alkoholowe. Zresztą bezalkoholowego też już dawno nie próbowałam.
Za to wszelakiej masci grzance, jesienne herbatki itp. to zdecydowanie nie mój klimat. Przyprawy korzenne przyprawiają nie o mdłości.

Ja lubię piwo. Nie pamiętam kiedy ostatnio piłam takie alkoholowe. Zresztą bezalkoholowego też już dawno nie próbowałam.
Za to wszelakiej masci grzance, jesienne herbatki itp. to zdecydowanie nie mój klimat. Przyprawy korzenne przyprawiają nie o mdłości.

A to ja uwielbiam takie klimaty 🥹🥰

reklama
Ja wlasnie doslownie sie otrzasam na piwo, jeszcze to ciemne przeszlo, ale jasne! :D za to herbatki i grzance to 100% moj klimat :D
Jeszcze chwila i wypad z domu 🤣
ta droga chcac nie chcac sie rozpoczela 😂 daja popalic, czy dobrze sie synchronizuja? :D

Do góry