Avy
Fanka BB :)
Ooo cieszę się, że się zachowałOczywiście. Mam dyplom od Ciebie![]()

Przydałoby się takie wyzwanie ponownie. Szczególnie teraz na ten mój pociążowy brzuch

Jak tam u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo cieszę się, że się zachowałOczywiście. Mam dyplom od Ciebie![]()
Ale masz już stare dzieciMoje dziewczyny mają już 9 miesięcy (nie wiem kiedy to zleciało). Póki co nie planujemy powrotu po mrozaczka, ale kto wie
Wróciłam od stycznia do pracy. Jakoś leci
Muszę trochę nadrobić co u Was, bo nie śledziłam forum na bieżąco![]()
Jeszcze chwila i wypad z domuAle masz już stare dziecijakoś tak mi się wydaje że to nie dawno było
Szukam motywacji. Po przygodzie z siłownia mam w efekt jojo na udach. A przygoda się przewala bo mnie różne infekcje dopadały i nie miałam siły na ćwiczenia. Jest plan wrócić od sierpnia, karnet kupiłam i w planach więcej ruchu jak młoda wróci do żłobka. Bo ćwiczyć z nią się nie da, dobrze się bawi i tyle.Ooo cieszę się, że się zachował
Przydałoby się takie wyzwanie ponownie. Szczególnie teraz na ten mój pociążowy brzuch
Jak tam u Ciebie?
Hej! Szukam ostatnio ponownie miejsca dla siebie na tym forum. Ale staraczką już nie jestemMożna tu do Was wbić? Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, ale ja kilka nicków kojarzę
![]()
Ja tylko wina lubiea reszta otrzasa mnie na sama mysl!
![]()
Moje dziewczyny mają już 9 miesięcy (nie wiem kiedy to zleciało). Póki co nie planujemy powrotu po mrozaczka, ale kto wie
Wróciłam od stycznia do pracy. Jakoś leci
Muszę trochę nadrobić co u Was, bo nie śledziłam forum na bieżąco
Jak tam u Ciebie?
Ja lubię piwo. Nie pamiętam kiedy ostatnio piłam takie alkoholowe. Zresztą bezalkoholowego też już dawno nie próbowałam.
Za to wszelakiej masci grzance, jesienne herbatki itp. to zdecydowanie nie mój klimat. Przyprawy korzenne przyprawiają nie o mdłości.
Avy! Co tam u Was?Hej! Szukam ostatnio ponownie miejsca dla siebie na tym forum. Ale staraczką już nie jestemMożna tu do Was wbić? Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, ale ja kilka nicków kojarzę
![]()
Ja wlasnie doslownie sie otrzasam na piwo, jeszcze to ciemne przeszlo, ale jasne!Ja lubię piwo. Nie pamiętam kiedy ostatnio piłam takie alkoholowe. Zresztą bezalkoholowego też już dawno nie próbowałam.
Za to wszelakiej masci grzance, jesienne herbatki itp. to zdecydowanie nie mój klimat. Przyprawy korzenne przyprawiają nie o mdłości.
ta droga chcac nie chcac sie rozpoczelaJeszcze chwila i wypad z domu![]()