reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Ja przy cp miałam plamienia od praktycznie początku ciąży a teraz nie... W sumie 🤔 to nie jest jakiś majątek a będę spokojniejsza - dobra - przekonałaś mnie 😅
Ja też mialam prawie od początku ale w ciążę w którą zaszłam po CP też plamilam, na szczęście okazało się, że to niedomoga lutealna a nie CP .

Jednak popieram, wolałabym być spokojniejsza i to dużo 🙂

Ja przy cp miałam plamienia od praktycznie początku ciąży a teraz nie... W sumie 🤔 to nie jest jakiś majątek a będę spokojniejsza - dobra - przekonałaś mnie 😅
Wg mnie Twój prożek zwiastuje dobra i zdrowa ciążę, bardziej bojąc się cp bym kontrolowała betę ale z drugiej strony to nie majątek.
Ja zbadałam z pierwszym znaczeniem bety, z przyrostem nie i teraz po 10 dniach jak betę powtórzyłam to zbadałam. Więcej już nie będę badac, poziom rośnie, jest dobry więc git.

Wg mnie Twój prożek zwiastuje dobra i zdrowa ciążę, bardziej bojąc się cp bym kontrolowała betę ale z drugiej strony to nie majątek.
Ja zbadałam z pierwszym znaczeniem bety, z przyrostem nie i teraz po 10 dniach jak betę powtórzyłam to zbadałam. Więcej już nie będę badac, poziom rośnie, jest dobry więc git.
Żeby skontrolować czy nie ma ciąży pozamacicznej to trzeba właśnie progesteron kontrolować. Beta może nawet i dobrze wzrosnąć (były takie przypadki) a progesteron lichy.

Ty masz betę już kosmos i proga! :) z resztą Strejser też. Jednak była w tej CP a CP lubi sobie się powtórzyć 🤷

Żeby skontrolować czy nie ma ciąży pozamacicznej to trzeba właśnie progesteron kontrolować. Beta może nawet i dobrze wzrosnąć (były takie przypadki) a progesteron lichy.

Ty masz betę już kosmos i proga! :) z resztą Strejser też. Jednak była w tej CP a CP lubi sobie się powtórzyć 🤷
Nie miałam właśnie do czynienia z cp, moja mama miała, ale byłam mała i nie pamiętam co i jak, czyli z tą moją betą i progiem raczej mogę być spokojna? Jeśli o cp chodzi oczywiście.

Nie miałam właśnie do czynienia z cp, moja mama miała, ale byłam mała i nie pamiętam co i jak, czyli z tą moją betą i progiem raczej mogę być spokojna? Jeśli o cp chodzi oczywiście.
Kiedyś Nasze matki to nie miały takich badań nawet.
No Twój powtórzony progesteron jest wysoki :) więc spokojnie

reklama
Do góry