reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama

Załączniki

• IMG_3678.jpeg
    IMG_3678.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 107
Zastrzyk nie ale mysle ze nie rosnie prawidlowo. Testy z wczoraj i dzis
Ja pierdykam, gorszy czarnowidz ode mnie. 😁 KOBITO ❤️ U mnie dopiero w dniu okresu była "lepsza" kreska, też Wam schizowałam, że nie ciemniała, a beta rosła książkowo. Weź no, zaufaj trochę. 🥹 Sama napisałaś, że w sobotę to był Twój dotychczas najlepszy wynik, oby taka tendencja się utrzymała. 🤗

Zastrzyk nie ale mysle ze nie rosnie prawidlowo. Testy z wczoraj i dzis
wtrącę się. U mnie z dnia na dzień te kreski też nie były spektakularnie ciemniejsze. Weź pod uwagę, że to są testy różnych firm - mogą wybarwiać się inaczej. U mnie różnica w testach była widoczna jak porównywałam test np. Z 31 dc z testem 33 czy 34 dc. Między testem z 31 dc, a z 32 dc. Nie widziałam prawie różnicy i też się martwiłam, że jest coś nie tak. Ale beta ładnie rosła.

Ja pierdykam, gorszy czarnowidz ode mnie. 😁 KOBITO ❤️ U mnie dopiero w dniu okresu była "lepsza" kreska, też Wam schizowałam, że nie ciemniała, a beta rosła książkowo. Weź no, zaufaj trochę. 🥹 Sama napisałaś, że w sobotę to był Twój dotychczas najlepszy wynik, oby taka tendencja się utrzymała. 🤗
Ja w czarnowidzeniu nie mam sobie rownych.

wtrącę się. U mnie z dnia na dzień te kreski też nie były spektakularnie ciemniejsze. Weź pod uwagę, że to są testy różnych firm - mogą wybarwiać się inaczej. U mnie różnica w testach była widoczna jak porównywałam test np. Z 31 dc z testem 33 czy 34 dc. Między testem z 31 dc, a z 32 dc. Nie widziałam prawie różnicy i też się martwiłam, że jest coś nie tak. Ale beta ładnie rosła.
Niby czlowiek wie, ale i tak sra w majty.

reklama
Do góry