Ale mam nadzieję, że idziesz na kwietniowe?1 lipca. Pokazuje na 6 kwietnia, ale pewnie rozwiazanie w marcu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mam nadzieję, że idziesz na kwietniowe?1 lipca. Pokazuje na 6 kwietnia, ale pewnie rozwiazanie w marcu.
czat mi pomógłto ja chyba będę musiała zrobić ten progesteron więcej razy już planowałam
![]()
A w sumie dlaczego chcesz tyle razy oznaczać proga ?czat mi pomógłto ja chyba będę musiała zrobić ten progesteron więcej razy już planowałam
![]()
A w sumie dlaczego chcesz tyle razy oznaczać proga ?
Ale piękna fasolaRobię mały update, mimo kropnego samopoczucia, fasolka super rośnie![]()
Z Toba wszedzieAle mam nadzieję, że idziesz na kwietniowe?
Jasne, też rozumiem. Niech każdy postępuje zgodnie ze swoim serduchemI to jest bardzo dobre pytanie które też chciałam zadać
Osobiście jakbym miała badać prożka to w 7 dpo, później w 9 i 11. Aczkolwiek rozumiem jak ktoś chce zrobić inaczej![]()
Pewnie, żeby określić mniejwiecej dzień owu, ale to tak nie do końca, bo o 8 rano może być progesteron 12 a o 10 14 a o 12 znowu 11...bo jest skokowy.A w sumie dlaczego chcesz tyle razy oznaczać proga ?
To ja się dziś zmobilizuje i założę, a coZ Toba wszedzie![]()
No właśnie też chciałam to dodać, że chyba do końca i tak będzie trudno określić kiedy dokładnie była.Pewnie, żeby określić mniejwiecej dzień owu, ale to tak nie do końca, bo o 8 rano może być progesteron 12 a o 10 14 a o 12 znowu 11...bo jest skokowy.