Hermeneg
Fanka BB :)
A dziewczęta powiedzcie mogę wykupić i zostawic na nast miesiąc ?
W Alabie jest 60 dni na realizację wykupionego badania, nie wiem jak w innych ale pewnie też jest jakiś czas

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziewczęta powiedzcie mogę wykupić i zostawic na nast miesiąc ?
Ja też chcę z wamiOby to było to, będzie super ekipa na mamuskach i czekam na resztę dziewczyn![]()
A mi cos w srodku mowi, ze beta zwalnia. Ja juz mam oprocz cp wizje ze to wadliwy zarodek, moze jakis chory itd ech@white_lotus ja wierzę w tego kropka, jak mam rację, to go adoptuje![]()
Ostatni raz powtórzęA mi cos w srodku mowi, ze beta zwalnia. Ja juz mam oprocz cp wizje ze to wadliwy zarodek, moze jakis chory itd ech
CzekamyJa też chcę z wami![]()
Obiecaj, że choć cień szansy mu dasz?A mi cos w srodku mowi, ze beta zwalnia. Ja juz mam oprocz cp wizje ze to wadliwy zarodek, moze jakis chory itd ech
Ja wiem ze zwalnia. Ale nie wydaje mi sie, ze na poziomie 100.Ostatni raz powtórzęzawsze zwalnia, bo niemożliwe żeby były non stop przyrosty rzędu 400-500%. To dopiero byłoby niepokojące - zaśniady i inne historie. Zobacz sobie jak bardzo ponad normę jesteś, mimo że zbadałaś po 20h(!) a nie po 48. Jutro w kalkulator wczorajszy i jutrzejszy przyrost i na tej podstawie wyrokuj. I pamiętaj, że my tu wszystkie za taki przyrost byśmy się dały pokroić.
To, że miałaś inne oczekiwanie nie znaczy, że medycznie jest coś nie w porządku, naprawdę.
![]()
Mowilam…Ja myślałam że jestem osobą kreujące czarne scenariusze że nie uda mi zajść w ciążę znowu ale Ty mnie przebijasz @white_lotus
Powinnaś medal dostać
Więcej wiary
Moj spisal te ciaze na straty.Do tego mój gpt jest bardziej optymistycznyZobacz załącznik 1714511