reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Jeśli chodzi o wózki to z całego serca mogę polecić raczej bardzo mało znanego Tutis Mio 💕 jest cudowny. Teściowa upierala się na bugaboo bo jej pierwszy syn miał i był taaaaki wspaniały 😅 ale jak zaczęła używać naszego to miała takie „Jezu ten to dopiero wspaniały” 🙈🙈 mega lekko się prowadzi, nie jest za ciężki, ma super amortyzację (a my nie mamy asfaltu na osiedlu jeszcze więc warunki ciężkie). Naprawdę świetny wózek.

Ale odkąd córka zaczęła chodzić to prawie nie korzystamy bo ona nie lubi wózków 🙈 kupiłam sobie do auta taki za 300 zł żeby mieć jak będziemy gdzieś gdzie nie będzie no wózków sklepowych, czy u rodziców jakiś niezaplanowany spacer i tylko z tego teraz korzystamy. Tutis stoi i czeka na drugie 🙈. Raczej nie będę zmieniać na taki dla 2 bo to nie będzie miało sensu. Myślę może raczej nad jakaś dostawka albo coś tak w razie W, ale jeszcze się nie rozglądałam.

reklama
Ja też w piątek zachwycałam się tym widokiem, bo jesteśmy na podobnym etapie. Też było widać paluszki. 🥰
Cudowny widok. Chyba po dzisiejszej wizycie zaczęłam do siebie dopuszczać, ze to dzieje sie na prawdę 🙈 sporo przejść mialam, zanim urodziła sie córka, więc z automatu podchodzę do wszystkiego bardzo zachowawczo. Ale trzeba myśleć pozytywnie 🙂
Czekam jeszcze aż mdłości odpuszczą. Jak tylko zgłodnieję, to jest kiepsko. Muszę stale dostarczać jakieś małe porcje i nie dopuszczać do głodu.

My mamy dokładnie tego. Jedyne co to to złoto trochę się obtarło w samolocie i to był pierwszy i ostatni raz jak go zabraliśmy do samolotu 🙈🙈🙈

Załączniki

• IMG_2951.jpeg
    IMG_2951.jpeg
    69,1 KB · Wyświetleń: 40
Cudowny widok. Chyba po dzisiejszej wizycie zaczęłam do siebie dopuszczać, ze to dzieje sie na prawdę 🙈 sporo przejść mialam, zanim urodziła sie córka, więc z automatu podchodzę do wszystkiego bardzo zachowawczo. Ale trzeba myśleć pozytywnie 🙂
Czekam jeszcze aż mdłości odpuszczą. Jak tylko zgłodnieję, to jest kiepsko. Muszę stale dostarczać jakieś małe porcje i nie dopuszczać do głodu.
Miałam dokładnie tak samo. W piątek wracałam i płakałam ze szczęścia po tym usg. 🥹 U mnie mdłości nieco zelżały, ale dalej biorę Bonjestę i wspomagam się herbatą z imbirem.

My mamy dokładnie tego. Jedyne co to to złoto trochę się obtarło w samolocie i to był pierwszy i ostatni raz jak go zabraliśmy do samolotu 🙈🙈🙈
ja znowu mialam muuvo quick se i tez polecam bo mega kompaktowy, miescil sie nawet do mini coopera a tam to mikro bagaznik🙈 no i mega fajnie wentylowany i spacerowka na plasko rozkladana 😀

Renault Grand Espace 4. Ogólnie jest 7 miejscowy, ale jak się wyjmie dwa siedzenia to jest miejsca jak w dostawczaku 😁
Ja też mam 7-osobową Zafirę i uwielbiam to auto. Jest tak wygodne i bagażnik jest wielki, idealny dla mojego psiaka. :D Teraz od kilku miesięcy rozglądamy się za czymś, ale nigdzie nie widzę nic z takim fajnym bagażnikiem.

Ja mam citroeana c4 Picasso więc też Van ale bardzo mi się marzy suv i tak strasznie już nie chce żadnego mini vana 😅😅 choć wiem że to byłaby najrozsądniejsza opcja 🙈 no mój zaraz ma urlop to będziemy jeździć i patrzeć na te które wstępnie bierzmy pod uwagę i sprawdzimy czy są takimi „rodzinnymi suvami” jak to mówią 🙈

reklama
Do góry