reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Hej dziewczyny. Dowiedziałam się dziś że prawdopodobnie jestem w ciąży, a w nocy wylatujemy na urlop do Chorwacji. Przyszłam tutaj z lipcowych kresek, bo ta ciąża jeszcze nie jest potwierdzona. Beta na dziś to 16, progesteron 25,15, jestem 9/10dpo. Nie mam teraz jak zrobić drugiej bety bo w nocy wylatujemy, przez czas wakacji będę sikać na testy. Czy zgodzicie sie, przez to że ciąża jest niepewna i w sumie wiem od dziś,
żebym jeszcze w sierpniu była z Wami na ławce a później, jeśli wszystko będzie dobrze, przejdę na mamusie kwietniowe. Nie czuję się jeszcze kwietniowa mama, jakoś nie chcę zapeszać, a będę potrzebować wsparcia… to wczesny etap ciąży i wszystko może się wydarzyć.
Pewnie, siadaj ❤️ i czekamy na piękny przyrost ☺️

Poprosze. Bo na ten moment maz mowi, ze jak jeszcze raz uslyszy „Mateusz nie bedzie wiecej jak 380 a wtedy chujnia” to skoczy z okna.
Ja totalnie rozumiem to co się dzieje w Twojej głowie, ale też wiem...hmm trochę mi to zajęło 🫣 że słowa i myśli mają ogromną moc, niosą ładunek sprawczości! Masz u mnie moc wsparcia 😘

reklama
@niezapominajka876 mega gratulacje 🥰 trzymam kciuki! Siedź u nas i zarażaj nas, potrzebujemy ciążowych fluidów 😅🥰🥰

Ja już jestem po badaniach, generalnie jest ok 😊 także to był ostatni krok i teraz już na 100% możemy zacząć starania 🥰

Jestem otępiała po znieczuleniu więc idę się ogarnąć i do łóżka spać bo jutro czeka mnie dyżur cały dzień 😏

Do góry