reklama
xewee
Moderator
Mi ostatni mleczak wypadl jak byłam w gimnazjum xD czyli jak mialam jakies 13 lat, i to dlatego,ze go mocno ruszałam aby w końcu wypadl. Pozniej staly ząb nie mógł sie przebić, tez mu pomagałam, ale bylo juz za pozno, bo nie mial miejsca i przestał rosnąc a i tak wybił sie pod kątem... Także bylo dzien dobry aparatKurde to ja w zyciu nie slyszalam o takich akcjach z mleczakamino i korzonki bo korzeniami tego nazwac nie mozna to takie tyci tyci
![]()
Lwica1410
Fanka BB :)
Normalnie szybko, sprawnie poszło upuszczanie krwi, a zwykle są opóźnienia. Rozwiązałam się z książką i nawet za dużo nie zdążyłam przeczytać. Zrobiłam sobie ankietę moje zdrowie, i zaprosili na badania krwi. Mój partner po badaniach został wysłany do dietetyka i kardiologa.
I nutella 1+1 gratisFajną pościel rzucili w Biedzie za 39.99!

Ale to dość normalne, kły, trzonowce wypadają właśnie jakoś koło 12 roku życia, a wiadomo że to kwestia mocno indywidualna też.Mi ostatni mleczak wypadl jak byłam w gimnazjum xD czyli jak mialam jakies 13 lat, i to dlatego,ze go mocno ruszałam aby w końcu wypadl. Pozniej staly ząb nie mógł sie przebić, tez mu pomagałam, ale bylo juz za pozno, bo nie mial miejsca i przestał rosnąc a i tak wybił sie pod kątem... Także bylo dzien dobry aparat![]()
Kaalaa
Nutelka w lidluI nutella 1+1 gratis![]()

LadyStrejser
Moja nauczycielka z technikum -wtedy przed 40tką- mówiła ,że jej mąż miał usuniętego mleczka jako dorosły facetAle to dość normalne, kły, trzonowce wypadają właśnie jakoś koło 12 roku życia, a wiadomo że to kwestia mocno indywidualna też.

reklama
W biedrze teżNutelka w lidluwlasnie dzis rano poczynilam zakupy, zjadlabym takiego nalesniczka z nutella a tu nic z tego
![]()