reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Kurde to ja w zyciu nie slyszalam o takich akcjach z mleczakami :D no i korzonki bo korzeniami tego nazwac nie mozna to takie tyci tyci 😂

reklama
Kurde to ja w zyciu nie slyszalam o takich akcjach z mleczakami :D no i korzonki bo korzeniami tego nazwac nie mozna to takie tyci tyci 😂
Mi ostatni mleczak wypadl jak byłam w gimnazjum xD czyli jak mialam jakies 13 lat, i to dlatego,ze go mocno ruszałam aby w końcu wypadl. Pozniej staly ząb nie mógł sie przebić, tez mu pomagałam, ale bylo juz za pozno, bo nie mial miejsca i przestał rosnąc a i tak wybił sie pod kątem... Także bylo dzien dobry aparat :D

Normalnie szybko, sprawnie poszło upuszczanie krwi, a zwykle są opóźnienia. Rozwiązałam się z książką i nawet za dużo nie zdążyłam przeczytać. Zrobiłam sobie ankietę moje zdrowie, i zaprosili na badania krwi. Mój partner po badaniach został wysłany do dietetyka i kardiologa.

Mi ostatni mleczak wypadl jak byłam w gimnazjum xD czyli jak mialam jakies 13 lat, i to dlatego,ze go mocno ruszałam aby w końcu wypadl. Pozniej staly ząb nie mógł sie przebić, tez mu pomagałam, ale bylo juz za pozno, bo nie mial miejsca i przestał rosnąc a i tak wybił sie pod kątem... Także bylo dzien dobry aparat :D
Ale to dość normalne, kły, trzonowce wypadają właśnie jakoś koło 12 roku życia, a wiadomo że to kwestia mocno indywidualna też.

reklama
Do góry