reklama
93kora
Fanka BB :)
Kiedyś kosztowały 45 groszy

Kaalaa
Kiedys za 1 zl to sie bylo panem swiata w szkolnym sklepikuKiedyś kosztowały 45 groszy![]()
![]()

LadyStrejser
Pamiętam te czasy,gdy miała się 5 zł od babci to było się panem na włościach w sklepiku szkolnymKiedyś kosztowały 45 groszy![]()
![]()

LadyStrejser
Chyba jeszcze ich nie jadłam - jutro kupię jak znajdę na posmakowanieKeczupowe to fakt cheetosy, ale maczugi tylko majonezowe![]()
Kaalaa
Daawno ich nie jadlam, ale pamietam moj szal jak weszly do sklepow po tych keczupowych, ja kocham majonez w kazdym daniu, wiec to bylo moje odkrycieChyba jeszcze ich nie jadłam - jutro kupię jak znajdę na posmakowanie
W apce jest hahaNo i gdzie to dopasowanie reklam, nic nie mowilitylko pringelsy mi sie w biedrze wyswietlaja
nie lubie tych chipsow
![]()
loumarie
Przez te moje pytanie o karmienie wg harmonogramu śniło mi się dziecko moje dzisiaj i ku mojemu mocnemu zdziwieniu było dziewczynką, gdzie od początku ja i wszyscy w rodzinie typowaliśmy chłopaka 
I tak w tym śnie mówię, o Boże, no co Ty, to Ty dziewczynką jesteś? Chłopakiem miałaś być przecież?
Nie mam preferencji dot. płci no ale zadziwienie moje było tak potężne, że aż się obudziłam prawie 1.5h przed budzikiem.

I tak w tym śnie mówię, o Boże, no co Ty, to Ty dziewczynką jesteś? Chłopakiem miałaś być przecież?

Nie mam preferencji dot. płci no ale zadziwienie moje było tak potężne, że aż się obudziłam prawie 1.5h przed budzikiem.

reklama