Kaalaa
Fanka BB :)
Tak dziekuje, wstalam pozniej niz zwykle, ale chyba odsypialam ta przerwe w nocyDziś jest trochę lepiej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak dziekuje, wstalam pozniej niz zwykle, ale chyba odsypialam ta przerwe w nocyDziś jest trochę lepiej?
A ja lubie takie przeslodzone lukrem klimatyMi jest bardzo ciężko coś kupić w sensie osobistego, bo ja wszystko co chcę kupuję sobie na bieżąco...Ciuchy, torebki, kosmetyki, cokolwiek tam takiego.
Zazwyczaj staram się mieć jasną "zachciewajkę" bo potem mąż próbuje sam trafić mi z prezentem, a ja nie umiem udawać, że coś mi się podoba...Mój mąż z braku informacji, finalnie kupiłby mi coś biżuteryjnego (a ja jestem bardziej pragmatyczna niż romantyczna w przeciwieństwie do niego...) I wolę skończyć z wydębieniem od niego czegoś np do działalności jaką sobie wymarzyłam, albo jakiegoś sprzętu żeby nie skończyć z 4 naszyjnikiem z dedykacją dla Misiuniuniu słodziuniu On kocha takie klimaty, a ja raczej się nad tym nie rozpływam.
![]()
Jeszcze chwilkeTeż nie wiem co chcę w tym roku bo jak naprawdę coś chcę to sobie kupuję od razu
A to co bym chciała naprawdę to nie da się kupić, i tak miną już trzecie Święta![]()
A ja lubie takie przeslodzone lukrem klimaty
Jeszcze chwilke![]()
Przestan!Co Święta to mówię![]()
Przestan!to ostatnie swieta kiedy tak powiesz! Na nastepne tez nie bedziesz w ciazy, bo juz zdazysz urodzic! O!