reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Naciągam męża na gifty świąteczne. Dziwne, że jeszcze jego głowa nie boli, bo zamówiłam u niego sobie najnowszy Lidlomix - ale nie dostanę w ramach prezentu świątecznego dla siebie tylko "dla nas". Mój mąż dorabia sobie teorię, że brzydko dać mi prezent związany z gotowaniem. Ja jakoś nie rozumiem co niby w tym brzydkiego ale może mamy inne myślenie pokoleniowe. 🤪 Aleeee... z drugiej strony spoko, bo zawsze znajdę coś innego co może się bardziej wpasuje w jego ramy "jak kupię żonie to się może nie obrazi".
Ja już mu nakupowałam trochę, bardzo zależało mi na jakichś takich oryginalnych koszulach we wzory szalone bo on takie lubi, ale te sklepy z koszulami dla panów typu Vistula i inne to oferują takie basic... Więc musiałam dużo szukać. Mąż nienawidzi prostych koszul, jakbym mu zdobyła taką zwykłą niebieską w ciapki czy coś, to nawet jak ok gatunkowo to będzie nosem kręcił. 💀

Ale ja tez mam takie podejscie, ze nie lubie prezentow typu :do gotowania, do sprzatania itp :D wole bardziej osobiscie dla czlowieka niz kupie Ci zestaw garnkow :D nie wiem czemu :D

W tym roku tez nic nie mam dla siebie, w sensie nie mam pomyslu, moze zamowie u meza jakas torebke, marzy mi sie taka duza nerka, najlepiej skorzana ale jeszcze nie trafilam idealnej :D

Mi jest bardzo ciężko coś kupić w sensie osobistego, bo ja wszystko co chcę kupuję sobie na bieżąco... 🤪 Ciuchy, torebki, kosmetyki, cokolwiek tam takiego.
Zazwyczaj staram się mieć jasną "zachciewajkę" bo potem mąż próbuje sam trafić mi z prezentem, a ja nie umiem udawać, że coś mi się podoba... 🤣 Mój mąż z braku informacji, finalnie kupiłby mi coś biżuteryjnego (a ja jestem bardziej pragmatyczna niż romantyczna w przeciwieństwie do niego...) I wolę skończyć z wydębieniem od niego czegoś np do działalności jaką sobie wymarzyłam, albo jakiegoś sprzętu żeby nie skończyć z 4 naszyjnikiem z dedykacją dla Misiuniuniu słodziuniu On kocha takie klimaty, a ja raczej się nad tym nie rozpływam.💀🤪🤣

Też nie wiem co chcę w tym roku bo jak naprawdę coś chcę to sobie kupuję od razu 🤣🤣
A to co bym chciała naprawdę to nie da się kupić, i tak miną już trzecie Święta 🙄

Mi jest bardzo ciężko coś kupić w sensie osobistego, bo ja wszystko co chcę kupuję sobie na bieżąco... 🤪 Ciuchy, torebki, kosmetyki, cokolwiek tam takiego.
Zazwyczaj staram się mieć jasną "zachciewajkę" bo potem mąż próbuje sam trafić mi z prezentem, a ja nie umiem udawać, że coś mi się podoba... 🤣 Mój mąż z braku informacji, finalnie kupiłby mi coś biżuteryjnego (a ja jestem bardziej pragmatyczna niż romantyczna w przeciwieństwie do niego...) I wolę skończyć z wydębieniem od niego czegoś np do działalności jaką sobie wymarzyłam, albo jakiegoś sprzętu żeby nie skończyć z 4 naszyjnikiem z dedykacją dla Misiuniuniu słodziuniu On kocha takie klimaty, a ja raczej się nad tym nie rozpływam.💀🤪🤣
A ja lubie takie przeslodzone lukrem klimaty 😂
Też nie wiem co chcę w tym roku bo jak naprawdę coś chcę to sobie kupuję od razu 🤣🤣
A to co bym chciała naprawdę to nie da się kupić, i tak miną już trzecie Święta 🙄
Jeszcze chwilke ♥️

reklama
Do góry