Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Progesteron też potrafi szybko spaść. W maju w poniedziałek miałam 11, w środę już był 0,78 i w nocy przyszedł okres.nie wiem .. mam ochotę się zapaść pod ziemię..
Miesiąc temu miałam.prpzek 10 a okres przyszedł za 1,5 dniaMnie jeszcze zastanawia ten prożek, 10 to taki dość wysoki na to, że okres miałby zaraz przyjść![]()
no tak tylko mnie po prostu zastanawia ten ciemniejący chiński test a wynik z krwi ...Miesiąc temu miałam.prpzek 10 a okres przyszedł za 1,5 dnia
Edit, sory, odpisałam z rozpędu.
Witam w klubienie wiem .. mam ochotę się zapaść pod ziemię..
tragedia jakaś ...Witam w klubie![]()
Jednak krew jest bardziej wiarygodna od testu niewiadomego pochodzenia. Co nie zmienia faktu, że rozumiem to ogromne rozczarowanie.no tak tylko mnie po prostu zastanawia ten ciemniejący chiński test a wynik z krwi ...
Złośliwość rzeczy martwych... Mi kiedyś Pink i facelle strumieniowe cienie narobiły a i takno tak tylko mnie po prostu zastanawia ten ciemniejący chiński test a wynik z krwi ...
Teraz to już w nic nie uwierzę... Tylko w USG....Złośliwość rzeczy martwych... Mi kiedyś Pink i facelle strumieniowe cienie narobiły a i takprzyszła
![]()